Inel De Nunta Pernă Perna Coș De Flori Set Alb De Oaspeți Cadou De Depozitare Coș Pentru Ceremonia De Nunta Petrecere Acasă Decorare

29.98lei

44.76lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică: 1.Stil: Elegant și la modă, accesorii de nunta cu mini-rochii de mireasa si mini se potriveste pentru un look fericit.

2.Premium Material: selecție Strictă a materialelor; folosind materiale de înaltă calitate; elegant si romantic aspectul.

3.Romantic Perna: Perfect show inel de nunta și să vă dea un romantic și nunta de neuitat.Nunta este doar o singură dată, și accesorii de nunta trebuie sa fie perfecta.

4.Larg de Aplicare: Potrivit pentru toate tipurile de teme de nunta, tot acoperită, în aer liber, nunta, nunta pe plaja ceremonia de logodna.

5.Accesorii de nunta: poartă cele mai sacre, romantic misiunea de a crea o atmosferă caldă și romantică pentru petrecerea de nunta.

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: Inel De Nunta Perna Camellia Inima În Formă De Titularul

Material: poliester, bumbac

Inel de perna dimensiune: 20*20*5 cm/7.87*7.87*1.97 în

Coș de flori dimensiune: 20*18*18cm/7.87*7.09*7.09 în

Greutate: aproximativ 100 g

Culoare: alb

Ambalare: sac de OPP

Stil: frumos și proaspăt, romantism clasic

Lista De Ambalare:

Inel de nunta perna (nu sunt incluse inel)*1

Coș de flori*1

Etichete: fibra de bambus perna, coș, Coș De Bambus, inel wed, cutie royal, inel tava se introduce, cosuri de paste metal, cutie de copac, cooler master pc, pernă inel de nunta

Material BAMBUS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea