Gradina Furtun Apa Furtun Extensibil Magic Hose 7 Modele De Pistol Cu Apă Spumă Oală Mare De Promovare

105.46lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Descrierea Produsului:

1. Se Întinde De Trei Ori

Avem 2.5 , 5 , 7.5 , 10, 12.5, 15 metri de furtun care se va întinde de la aproximativ 7.5 , 15, 22, 30, 37.5, 45 metri. (Lungimea putea avea o mică abatere.)

2. Noastre de furtun poate fi extinsă complet atunci când presiunea apei de peste 2,5-3 kg (0.25-0.3 Mpa).Cand furtunul nu poate fi întins sau complet întins, te rog nu deschide disputa imediat.Vă rugăm să confirmați presiunea apei de la Robinet, și vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să o rezolve în timp.

3. Acest furtun este proiectat pentru a fi convenabil și economie de spațiu.Când utilizați acest furtun, se va extinde în lungime de trei ori de original lungime.Când încetați să utilizați-l, furtun automat va micsora să e normal lungime care ar putea salva multe spațiu de depozitare.

Ușor De Ambalaj și Magazin:

Ca produsul nostru a extinde capacitatea, este mai convenabil atunci când vine vorba de depozitarea furtunului decât cele normale.Nostru furtunul este suficient de moale pentru a face nod fără a se preocupa de rupere-l.

Miros Bine:

Noastre speciale furtunul este realizat din materiale de mediu prietenos.Miros bine si nu prinde miros compara la normal furtun de plastic.

Puternică Presiune:

Apa de la robinet va fi sub presiune prin intermediul furtunului de a face fluxul de apă mai rapid, mai puternic în comparație cu normale de furtun.

Furtun Standard Coneection:

1/2" quick connect face acest furtun un instrument convenabil pentru configurarea pentru udare.

Etichete: laser ștampilă de cauciuc, furtun de gradina, extern extinderea spumă, furtun apa, turnat apă tambur pentru furtun, furtun de picurare, aspersoare de apă, purpistool, extinderea gradina furtun de apă, elicopterul grădină

Plastic Tip PE
STANDARD Din
Furtun De Gradina Tip Tambur Furtun De Apă
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Caracteristică Se Poate Monta Pe Perete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea