6 Noi culori Moale Faux Blana Lână Camera de zi Canapea, Covor de Pluș Covoare Dormitor Acoperi Salteaua Ușă Fereastră Rotundă Covor Covor

16.64lei

17.88lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Conținutul Pachetului:

1x Podea Mat

Specificații Tehnice:

Culoare: Alb / Negru / Roz Deschis / Gri Deschis / Alb, Maro / Alb Gri / Alb

Material: Poliacrilonitril fibre (fibre acrilice)

Forma: Rotund

Dimensiune: 30CM (11,8") ; 90 CM (35.4")

Grosime: 6 CM (2.4")

Caracteristici și Beneficii:

★DESIGN anti-ALUNECARE: Poliacrilonitril fibre cu non-alunecare de jos, respirabil și nu purta podea, scuti oboseala picior, covor moale de suprafață, delicat de pluș.

★SUPER-MOALE: Aceste podea covoare va proteja toate podele de daune și protejează degetele de la picioare de frig și de podele dure, da picioarele tale darul excepțional de confort și masaj sentiment.

★ÎNFRUMUSEȚA CASA TA :Un excelent acasă covor, trebuie nu numai să-și intensifice pe ea, dar, de asemenea, puteți ține o carte, restul pe pat, sau bucurați-vă de drăguț copii, târându-se pe covor, sau în dormitor, camera de zi, de studiu, puteți fi confortabil bucura de o petrecere a timpului liber.

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,pls înțelege.

Etichete: foto tapetes, haina blana, europene covoare, covor rotund, drăguț covor, covor pentru hol pvc, nunta pe plaja caciulita, pat runner hotel, blana arunca, un covor rotund

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea