Accesorii de bucatarie lingura Orez Raft Bucătărie Organizator deschiderea și închiderea Automată cutie de depozitare temele lingura Orez Raft

12.14lei

19.24lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul nostru

Să se bucure de minunile naturii împreună!

Descriere:

*1. Este ușor pentru a stoca și de a scoate.Acesta poate fi pus și scos.

*2. De calitate alimentară material PP, rezistent la temperaturi ridicate, nu ușor de imbatranire, nici un miros aparte, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

*3. Setul include lingura,capac de praf, iar coada agățat gaura poate fi de perete pentru depozitare, praf și praf de prevenire.

*4. Stand pe bază și pe loc repaus.

*5. Design detașabil, ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

1. Material: PP

2. Dimensiune: 5 * 3 * 20cm

3. Culoare: roz + alb, verde + alb

Lista de ambalare:

1 * lingura

1 * capac de praf

1 * de bază (auto necesita instalare)

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

★ ★despre noi

◆ Despre linia noastră de producție

De stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament de

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: cadou de ziua de nastere pentru oaspeți, plastic organizator sertar de bucatarie, trage de organizator din plastic, bucătărie organ, mobile rack, cadou aur, organizator din plastic cutii de bucatarie, dosar plastic cu organizator, instrument de bucatarie, ustensilă de bucătărie

Material Plastic
Clasificarea Pliere Rack
Numele produsului Lingura orez raft de depozitare
Stil cutie de depozitare
Caracteristică 2 Deschiderea și închiderea automată
Plastic Tip PE
Tacamuri De Tip Piese
Caracteristică 3 Lingura orez
Numărul De Model JJ200049
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Fi aplicabile accesorii de bucatarie
Nr. de Niveluri Single
Caracteristică 1 Depozitare Suporturi Și Rafturi
Dimensiune M
Utilizarea Tacamuri
Tip De Instalare Tipul De Podea
Aplicabile Spațiu BUCĂTĂRIE
Caracteristică 4 orez cu zbaturi set
Caracteristică Aprovizionat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea