Portabil de Silicon Vibrator Vibrator punctul G, Clitorisul Stimulator Anal Vibrator Ou Jucarii Sexuale pentru Cupluri Femei Adulți Magazin de Jucării Erotice

76.19lei

89.61lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vibrator portabil

►Portabil Vibrator se potriveste fiecare persoana Superba ca Tine!Ne vom concentra pe produse de îngrijire personală.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface fiecare consumator.

Vibrator portabil

►Portabil Vibrator se potriveste fiecare persoana Superba ca Tine!Ne vom concentra pe produse de îngrijire personală.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface fiecare consumator. ♥Dual Motor&Dublu Emoție:punctul G si clitorisul sunt stimulate în același timp, va pot ajuta, dar vreau să țip.Clitoridian masaj parte este acoperită de particule, creșterea de frecare și oferindu-vă mai mult de plăcere,veți ajunge la orgasm mult mai ușor. ♥10-20M de Control de la Distanță:Ea are mai departe de la distanță de control de la distanță decât alte produse similare.Încercați să-l ia cu ea ascunde în vaginul tău, pe stradă, în birou, probabil, la cinema,lasa-ti partenerul de control accesorii,veți experimenta bruscă neașteptată emoție oriunde si oricand.Dar nimeni nu poate auzi,pentru că ea are de înaltă calitate motor,apoi aproape silențios. ♥10 Frecvența de Vibrație și Design-ul Ergonomic va stimula în mod constant clitorisul și punctul G pentru a vă ajuta să ajungă la orgasm.Simțiți-vă liber pentru a comuta între moduri pentru a se potrivi place viteza,bucurați-vă mai multe jocuri interesante opțiuni. ♥100% Silicon rezistent la apa de Design să vă puteți bucura de libertatea de a utiliza masaj în baie, dus, jacuzzi sau oriunde doriți.Medicală material siliconic, moale si piele-friendly, ușor de curățat, în condiții de siguranță și de încredere. ♥Păstreze Secretele și Private Ambalaj:Vom avea un dedicat cutie sigilata, ambalaj nemarcat, un confidențiale livrare, și ordinul expres, fără a părăsi orice cuvinte sensibile.

10 frecvența de vibrație, maxim de la distanță de control de la distanță este de 20 de metri

USB de încărcare, simplu și convenabil

Zgomot redus design

Material de silicon de grad Medical

Dimensiune

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Acest produs este pentru uz personal.Pentru sănătatea dumneavoastră, este recomandat să nu să se amestece cu alții. 2.Sugerează folosind elementul cu lubrifianți pe bază de apă pentru a face totul alunecos. 3.Se spală cu apă după utilizare, uscați și puneți-l într-un loc răcoros, după care. 4.Daca te simti inconfortabil, nu mai utilizați-l imediat. 5.Încercați să utilizați-l pentru a atinge sfârcurile, în spatele urechilor, talie, si anus, de a explora sensibile părți ale corpului dumneavoastră și bucurați-vă de o noapte pasionala. ►Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să trimiteți e-mail-ne ACUM și vom fi foarte bucuroși să vă ajute și să răspundă la e-mail/întrebare în termen de 24 de ore.

Etichete: fidget, al meu jucării sexuale, jucarii sexuale cur extinde, jucărie sexuală, bdsm jucărie, anal, silicon păpuși pentru sex limba, vibrat, erotic penis inel, sex stroker

Caracteristică 1 Sex Stimulator Clitoris
Rezistent la apa rezistent la apa ipx7
Caracteristică 4 Clitorisul Stimularea punctului G
Obscene Imagine No
Caracteristică 8 Jucării Erotice
Sugestiv Sexual No
Origine NC(de Origine)
Funcția 10 Moduri De Vibrație
Material Silicon
Caracteristică 9 Penis artificial sex Vibrator pentru femei
Nume De Brand Yesplay
Tip De Element Vibratoare
Numărul De Model vibraoter
Caracteristica 7 Jucării pentru adulți
Caracteristică 3 Biberon Vibrator pentru Femei
Caracteristică 6 jucarii sexuale pentru cupluri
Caracteristică 2 Vibratoare Jucarii Sexuale Pentru Adulți
culoare albastru, violet, negru
Tip Pune pe
Dimensiune As show
Caracteristica 5 vibratoare jucarii sexuale pentru femei
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea