Pentru RJ45 8P8C 8P LAN Cablu de Rețea Ethernet, Cablu Crimper Instrument de Sertizare

65.74lei

87.62lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru RJ45 8P8C 8P LAN Cablu de Rețea Ethernet, Cablu Crimper Sertizare Instrument de Tăiere cablu Modular:1.Loc în single-lamă laterală a instrumentului de tăiere se confruntă și se taie modular cablu la lungimea dorită.Asigurați-vă că pentru a tăia capetele cablului direct peste, nu în diagonală.2.Stripping modular cablu (cablu Plat)

2a.Introduce 6P Cablu în cele două lame laterale ale instrumentului stripteuză până când se Apasă stop ghid.2b.Introduce 8P Cablu în cele două lame laterale ale funcției e stripper și să prelungească un pic trecut de partea inferioară a tăiat cu lama.

3. Strângeți mânerele până când se oprește prin cablu trebuie să fie păstrate perpendicular și apoi trageți de instrument.4. Scoateți jacheta exterioara, introduceți cablul dezizolat în priză și asigurați-vă că stânga sârmă la unul și meciuri dreptul de sârmă de la celălalt capăt.

5. Loc modular plug cu cablu în instrument de titular.Asigurați-vă că dezizolat este între tab și un contact bun.Strângeți mânerele până când se oprește.

6. Scoateți sertizare mufă de instrument.

Stil portabil cu forma perfecta.

Cu Clichet

Acesta nu va deteriora decojite-fir și funcționează cu mare eficiență.

ceea ce este greu și durabil.

În timp ce utilizați apăsați-un clește,doar introduce cristalul de sus în poziția și apăsați-l.

Potrivit pentru: Dedicat pentru 8P/8P8C/RJ45

1.Loc în single-lamă laterală a instrumentului de tăiere se confruntă și se taie modular cablu la lungimea dorită.Asigurați-vă că pentru a tăia capetele cablului direct peste, nu în diagonală.

2. Strângeți mânerele până când se oprește prin cablu trebuie să fie păstrate perpendicular și apoi trageți de instrument.

3.Scoateți jacheta exterioara, introduceți cablul dezizolat în priză și asigurați-vă că stânga sârmă la unul și meciuri dreptul de sârmă de la celălalt capăt.4.Scoateți jacheta exterioara, introduceți cablul dezizolat în priză și asigurați-vă că stânga sârmă la unul și meciuri dreptul de sârmă de la celălalt capăt.5.Dedicat pentru 8P/8P8C/RJ45

culoare:Albastru + negru

Material:Otel + plastic

Conținutul Pachetului:

1 x 8P8C/RJ45 Cablu de Rețea Crimper Instrument

1 x manual de utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: instrument de sertizare, instrument de mână, li lan, de sex feminin rj45 crimper, crimper pentru sertizare sarma, subțire de sârmă stripteuză instrument, cablu de cupru stripper, crimper pentru crimps, rg45 instrument de sertizare, multi tool

DIY Consumabile ELECTRICE
Material Alte
Tip Clești De Blocare
Mâner Stil Drept
Cerere Sârmă Stripteuză
Numărul De Model Cablu De Rețea Crimper Instrument
Nume De Brand Xzante
Caracteristici Multifunctional
Cleste Stil chineză

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea