Iluminat 4,5 cm cu LED-uri Rotunde Trackball-ul Mouse-ul PS/2 port 2.25 Inch LED Joc Arcade Trackball Conexiune PS/2 pentru PC & Raspberry Pi

45.42lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la Magazinul Meu de Mărfuri, Preț Competitiv, Primul Client

Afacerea ta cu mine va fi o experienta placuta pentru tine.Sunt dedicat pentru a aduce bucurie, de siguranță și de top-produse de calitate pentru tine.Toate produsele le-am oferit în magazinul meu vin cu stil de moda, de calitate superioară, dar mai ieftin preț tot timpul.Atunci când plasați comanda, vă rugăm să nu ezitați să lăsați cerințe mai detaliate doriți, și apoi voi aranja mărfurile pentru tine cât mai curând posibil.Prima dată, avem de a face afaceri; data viitoare, am devenit prieteni.Sper să vă bucurați de întregul proces!

Vă rugăm să rețineți acest trackball-ul este pentru PC-ul de a folosi numai.

Idealy potrivite pentru orice PC, Arcade bazat pe sistem, cum ar fi MAME sau xxxx în 1 BUC sisteme.

Trackball-ul de locuințe măsuri doar 100mm x 100mm deci este ideal pentru mici panouri de control sau pentru cei care doresc pentru a economisi spațiu.

Trackball-ul are cabluri care pot fi utilizate exact la fel ca un mouse-ul standard, nu.e faceți clic pe stânga / Dreapta clic.

Trackball-ul este conectat la PC prin PS2 mouse-ul de conectare astfel încât vă rugăm să vă asigurați că PC-ul are această legătură ca mașini noi acum folosesc USB.

Cablu layout informații:

CONECTOR PS/2 - Merge la portul PS/2 al calculatorului.Pentru a permite controlul

NEGRU - GND

ALB - MOUSE-UL BUTONUL DIN STÂNGA

GALBEN - BUTONUL MOUSE-ULUI DREAPTA

ROȘU - ROTIȚA MOUSE-ULUI BUTONUL

(Exemplu: Connect ALB la NEGRU pentru a face clic pe butonul din stanga)

Oferim calitate bună Bord PC, Joc Video, Joc Multi, Multi Cartuș, Automat, Mașină de Pinball, Kiddy Rides, ABS cabinet disponibile pentru 21"~25"monitor, oțel grele cabinet de 25"~29" monitor cu Jamma conector, și unele piese de schimb, Acceptoare de Monede, butoane, joystick, etc. Pentru Amuzament masini.

Vă rugăm să contactați-mă dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă vom trimite date în detalii.

Etichete: violet arcade ball, sega dreamcast, tekken 7, ny arcade kit, mașină de pinball arcade cabinet, programabile arcade pcb, arcad, suport din oțel inoxidabil, stick-ul de control arcade, mouse trackball soareci

Conector PS/2
Numărul De Model Trackball 05
Pachet Cutie
Varsta >8 Ani
Minge De Culoare Violet
Origine NC(de Origine)
Tip arcade cabinet piese
Nume De Brand TIMEHARVEST
Diametru Minge 4.5 cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea