Reglabil Ergonomic Laptop Stand de Birou Laptop pentru Pat Cameră de zi Stand de cărți de 360 de Grade, Reglabil, Computer de Masă

103.27lei

191.27lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Reglabil Ergonomic Laptop Stand de Birou Laptop pentru Pat

Descriere:

Acest model este reglabil suport pentru laptop, care funcționează oriunde ai face - pe canapea, în pat, stând la un birou și chiar în picioare.Ușoare, durabile este premium, din aluminiu anodizat și natural disipează căldură să se răcească laptop-uri.Fiecare picior are îmbinări speciale care acordeon stand în sus și în jos, reglarea pe înălțime și unghi perfect poziția ecrane pentru confort optim.Nu doar pentru laptop-uri, deține, de asemenea, tablete, cărți, și monitoare într-o mai ergonomic-poziția corectă.Când ați terminat utilizarea acestuia, întregul stand se prăbușește într-un strat subțire, pachet plat.

UTILIZĂRI:

(1) în POALĂ BIROU: Calcula mai confortabil în pat sau lenevind pe canapea.Ridica laptop-uri de pe poala ta, ține-i rece, și înclinați ecrane pentru a reduce efectul de orbire. (2) LAPTOP REGLABIL COLOANĂ: modul perfect De a îmbunătăți postura ta!Confortabil ridica ecrane la nivelul ochilor, înclinați ecrane pentru a reduce efectul de orbire, rece laptop-uri, liber-spațiu și de a organiza birou. (3) LAPTOP BIROU PERMANENT: UN mod simplu, accesibil pentru a ridica și de a lucra pe orice birou. (4) CITIREA STAND: O uimitoare înălțime reglabilă și unghiul ergonomic lectură stand – ridica cărțile de la nivelul ochilor, înclinați pagină, și a elibera spațiu pe birou.Perfect manual suport pentru studenți! (5) MONITOR de CALCULATOR COLOANĂ: Ridica monitorizează la nivelul ochilor cu acest reglabile-înălțime de stand.

Caietul de sarcini:

# Culoare: negru, alb # Material: Aliaj de Aluminiu + MDF + ABS # Dimensiunea Desktop: M:30 x 24 cm/11.8 x 9.44 inch L:40 x 26 cm/15.74 x 10.23 inch # Reglabil pe Înălțime Gama: 4 la 26cm(1.6 la 10.23 inch) # Unghi Interval De Reglare: 0~360° # Maxim Capacitatea portantă: aproximativ 10kg

Caracteristică:

# Laptop pliabil de birou, poate fi purtat cu tine # Design suplu și elegant, dar durabil # Confectionata din aliaj de aluminiu si MDF pentru a obține de înaltă calitate și design compact # Patru 360°reglabil pliere paranteze pentru a alege un adecvat și confortabil unghi # Potrivit pentru interior si exterior, special conceput pentru a bucurați-vă de navigarea pe internet în pat, canapea, masa, mocheta, gazon etc

Pachetul Include:

1 x Laptop de Birou 1 x Manual de utilizare

Note:

# Dacă aveți orice probleme de calitate sau de deteriorare a primit pachetul, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp # Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

De ce cumpărătorii ruși nevoie de numele complet?

Ca rus poștale ajustare a politicii, numele cumpărătorilor trebuie să completați numele complet( Nume + Prenume + Nume de familie ), astfel încât ei pot semna coletul.

Există vreo reducere pentru comanda în vrac?

Da,putem oferi prețul cu ridicata.va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Nu mai suport picătură de transport maritim?

Da,ne-am sprijini picătură de transport maritim.lăsați-ne adresa destinatarului și numărul de telefon de pe Balioilhaircare.ro,atunci când comandați, apoi vom trimite pachetul în funcție de adresa pe care ați rămas.în același timp,putem accepta comenzi prin CSV.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: moale masă laptop, studiu de tabl, ergonomic birou, oamenii de calculator, mobilier dormitor, monitor tv stand, studiu foto, decor dormitor, set de pat, curbat poală de birou

Cu Role No
Origine NC(de Origine)
Material ABS
Tip Mobilier Școlar
Cu Cabinetul No
Scena Pat,de afaceri,în aer liber
Desktop Material Aliaj de aluminiu + MDF + ABS
Cu Stocare No
Stil Calculator De Birou
Este Ajustat Da
Uz General Mobilier Comercial
Utilizare Specifică Birou De Calculator
Numărul De Model CC696
model NO
locul de origine China
Pliat Da
Cu Tastatura Raft No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea