Pălării de sex Masculin doamnă Camuflaj în aer Liber, Umbrelă de soare, de protecție Solară Capac Softair Muzeul Malzeme Multicam Militaire Tactico Uniforme Militar

19.90lei

28.45lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOSTRU SEVICE---- puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin intermediul Comerțului Manager,va vom raspunde imediat,daca nu suntem online.vă rugăm să e-mail-ne,ne va primi înapoi la tine în 24 de ore.

De PLATĂ---- în Prezent,puteți plăti folosind visa,MasterCard,Western Union,Qiwi și transfer Bancar.mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Balioilhaircare.ro în viitor.

TRANSPORT---- în mod Normal, oferim Transport Gratuit prin China Post Air Mail.Cumpărători din alte cuntries,daca faci comenzi mari sau ugent comenzi,vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim înainte de plată.

NOSTRU SEVICE---- puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin intermediul Comerțului Manager,va vom raspunde imediat,daca nu suntem online.vă rugăm să e-mail-ne,ne va primi înapoi la tine în 24 de ore.

RETUR si SCHIMB---- Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere,dacă pentru orice motivul nu sunteți mulțumit despre articol,puteți reveni la noi în starea inițială în termen de 7 zile de la primire pentru o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul,vă rugăm să ne contactați dușman detaliate reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: negru multicam militare, papillon, negru multicam, jacheta gore tex, multicam om, airsoft gun metal, mare uniformă militară, gaz ww1, hat pentru femei, rusia uniformă

Aplicabile obiect Tineri îndrăgostiți,armata de fani
Material Poliester
uniforme militar farda militar
Gen BĂRBAȚI
WW2 German multicam
Numărul De Model GJN188
Baldachin forma Hemming
pălărie stil La margine largă
Tesatura Tip Postav
Nume De Brand TIUMIU
Aplicabile scenarii Pregătire militară,du-te pe o călătorie
Utilizare Medicale
Tip De Element Accesorii
Mulțimea Scop General
Tactic Militar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea