AOZBZ 3 in 1 Reîncărcabilă LED-uri Auto Scrumiera Masina de Gunoi Poate Detașabil Bricheta de Lumină LED Reîncărcabilă pentru Masina Ceașcă Titularul

50.75lei

65.08lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă: Când se scoate bricheta, LED-ul albastru nu va porni.Caietul de sarcini: Tip: Masina de Țigară Scrumiera Material: ABS, oțel inoxidabil Cantitate: 1 buc Culoare: Negru + argintiu Culoare LED: Albastru Baterie: Built-in baterie reîncărcabilă baterie Timp de Încărcare: Aproximativ 1~2 ore Jos Diametru: Aprox. 6.5 cm / 2.6" Dimensiuni de gabarit: 8*7.8*12.5 cm / 3.2*3.1*4.9" (D*H) Caracteristici: Multi-funcții: Detasabila masina de gunoi scrumiera + mini masina de gunoi poate + reîncărcabilă brichetă + lumina LED albastra.Calitate Premium.Fabricat de înaltă calitate pian acoperire plastic ABS cu intarziere la foc din oțel inoxidabil perete interior, robust și durabil, ușor de curățat.Design capac.Masina de țigară scrumiera cu un capac, se menține vehiculul dumneavoastră sau camera de miros de fum de țigară, reduce fumul de pasiv.Ușor de a transporta și de a se potrivi cele mai multe auto car cup holder.Sigur bricheta.Aceasta dispune de un detașabil bricheta, ușor ia-o afară și și-a aprins țigara în mașină convenabil.Sigur de a utiliza, bricheta se va opri automat după apăsarea butonului timp de 7 secunde.Rece lumina LED albastra.Un LED albastru pe capac, care vor fi aprinse atunci când se deschide, care vă permite să fie convenabil de a folosi, chiar și în noapte.Baterie reîncărcabilă design.Built-in baterie reîncărcabilă, odată ce obține complet încărcată, bricheta poate aprinse mai multe pachete de țigări, nu este nevoie să înlocuiți bateria.Design detașabil.Se compune din două părți, răsuciți capacul (argint parte) în sens antiorar se poate lua de pe ea și curățați linie cu ușurință.Folosi cu ușurință.Auto portabil scrumiera, cu un inoxidabil țigară slot plasarea și inoxidabil țigară de stingere plat, convenabil de a folosi.Se potrivesc cele mai multe mașini titularii de ceașcă și de băutură auto rafturi.Pachetul de conținut: 1*Masina de Țigară Scrumiera 1*Cablu USB 1*limba engleză și Chineză Manual de Utilizare 1*Cutie Pachet

1)TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.( Balioilhaircare.ro standard de livrare este rapid,îți sugerez să alegi o )

2)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Putem\\ \ 't schimba adresa după ce plata este confirmat.Daca vrei sa schimbat,vă rugăm să anula acest ordin apoi plasați comanda din nou cu noua adresa.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să fie limba engleză.

4)imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5)durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6)Daca nu ai primit coletul tău în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1)Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă vă place produsul,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul,eu va oferi o reducere data viitoare.

2)vă Rugăm să contactați-mă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

3)este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: tava de cenusa, masina ceașcă titularul, dragon scrumiera bricheta, masina buna, snow bike 24, lampă de culoare, ash tava pentru masina, tava de cenusa design, ash masina, scrumiera pentru tiguan

Caracteristica 5 Masina de Țigară Scrumiera cu LED Reîncărcabilă
Caracteristică 3 Inoxidabil Țigară Masina Scrumiera Reîncărcabilă
Nume De Brand AOZBZ
Caracteristici Speciale Multifuncțional
Caracteristică 1 Masina De Țigară Scrumiera
Caracteristică 6 Auto Țigară Scrumiera
Caracteristica 7 Auto Țigară Scrumiera Bricheta
Se potrivesc toate modelele Da
Caracteristică 2 Masina De Țigară Scrumiera Bricheta
Caracteristică 4 Scrumiera Auto De Gunoi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea