Ethlyn Unisex Tunisia Harta pandantiv & colier de Culoare de Aur /aur alb țară harta Tunisieni /Tunisienne de bijuterii P6

16.19lei

20.23lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transport

1 transport Gratuit Politică

F ree transport prin China post air mail pentru a trimite bunuri (gratuit trimite epacket, statele UNITE ale americii)

2 Ora De Sosire

China post air mail :aproximativ 35-40 de zile lucrătoare pentru a ajunge

DHL/UPS / DHL :aproximativ 3-8 zile lucrătoare pentru a ajunge

EMS :aproximativ 4-10 zile lucrătoare pentru a ajunge

3 taxe Vamale

De obicei, ne-am umple în care valoarea declarată este de jumătate din valoarea reală a mărfurilor.Dacă țara dvs. au un tarif special de politică, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vom în funcție de cererea dumneavoastră cât mai mult posibil pentru a face față cu bunuri.

Ambalare

Fiecare produs pe care îl va utiliza speciale de OPP sac, de ambalare.Atunci când trimite bunuri, va vom oferi bunuri înfășurat într-un strat de spumă pad.Apoi pui în cutie specială.Deci, vă rog, nu vă faceți griji, bunurile dvs. vor fi în siguranță pentru a ajunge. (cu excepția cazurilor speciale)

Întreținere

Cadouri de dragoste

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, satisfacția clienților este scopul urmărim.Dacă aveți ceea ce nu este mulțumit de bunuri, te rog, spune-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Astfel încât atunci când primiți bunuri, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.

Politica De Returnare

Dacă bunurile apar non-artificiale daune, cum ar fi probleme de calitate, vă rugăm să confirmați după ce a primit, în contact cu noi.Vom verifica problema, gratuit pentru a retrimite bunuri pentru tine.

Sită o atenție specială!

Etichete: pandantiv din oțel, 999 pandantiv de aur, steagul tunisia, tunisia, florența către mills millie bobby brown, etnice strat de monede colier, grec de monede de aur colier, artă marțială mat, dolarul pandantiv mens aur, expedit pandantiv

Metale De Tip Cupru
Nume De Brand Ethlyn
Pandantive De Tip SOLITAIRE
Tip De Element Pandantive
Forma\model PLANTA
Stil Trendy
Numărul De Model P6
Gen Unisex
Material Metal
Fine sau de Moda Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea