Remington Keratin Protect CI5318-bigudiu de păr, 19 mm clip, ceramice avansate, Ketin și ulei de migdale, bronz

207.95lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

19mm Keratina Proteja bigudiu

Acum puteți crea frumos, cu aspect sănătos bucle fără a risca sănătatea părului tău datorită 19mm Keratina Proteja bigudiu, un ondulator clemă cu opt setări de temperatură care se Cur flutter și flutter spirale.

Clema baril este avansat din ceramica cu keratina si ulei de migdale, care sunt transferate la părul tău în timp ce modelarea și astfel protejandu-l, oferind elasticitate sănătos și un luciu frumos.

Colierul are o combinație elegantă de bronz și aur roz și 19mm baril este încălzit până la un maxim de 210 °C, cu 8 diferite temperaturi pentru a alege unul care se potriveste cel mai bine tipului tau de par astfel încât să puteți obține sănătos bucle de invidiat.

Remington Keratin Protect colecție este o selecție de produse inovatoare, care menține părul sănătos în timpul de turnare și echipat cu avansate de ceramica, cu Keratina si ulei de migdale, devin pufoase, păr strălucitor.

Ceramice avansate-butoi acoperit cu keratina si ulei de migdale pentru a obține sănătos și elastic-bucle cu aspect

Temperatură maximă: 210 °C

8 setări de temperatură

Încălzire rapidă în 30 de secunde

Comutator pornit/oprit

Indicator pilot gata de utilizare

Automată de siguranță oprește după 60 de minute.

1,8 m Cablu de pivotare

3 ani de garanție

Control precis al temperaturii

Cu un fast warm-up timp, doar 30 de secunde și opt setări de temperatură, curling clip poate fi folosit în orice moment și de a se potrivi nevoilor dumneavoastră de păr și caracteristicile de coafura.

Control precis al temperaturii

Cu un fast warm-up timp, doar 30 de secunde și opt setări de temperatură, curling clip poate fi folosit în orice moment și de a se potrivi nevoilor dumneavoastră de păr și caracteristicile de coafura.

Despre Remington

Încă de la începuturile sale în New York, în 1937, Remington a urmărit un singur scop: de a avea o mare arata si se simt chiar mai bine.Remington a fost acolo, la toate ori: de la glamour de la Hollywood clasic, prin intenționată Șaizeci și înregistrarea de la Șaptezeci la punk si pop din anii Nouăzeci; am fost de ajutor te reinventa, de a crea și de a defini stilul tau.Și, astăzi, vom continua să inoveze.Dacă e rutina de zi cu zi sau pentru a obține gata pentru o ocazie mare, la Remington veți găsi produsul ideal pentru îngrijirea personală.

Numai tu știi ce vrei și cum vrei.Ești singur.Deci, orbi cu personalitatea ta, explora originalitatea ta și rămâi sincer cu tine însuți.La Remington nu ne dicteze cum trebuie să fie, vom face totul posibil.

Garanție a produsului

19mm Keratina Proteja ondulatorul Are 3 ani Garantie.

1 an suplimentar de garanție

Puteți obține o suplimentare de 1 an de garanție prin înregistrarea produsului în cele 28 de zile de la cumpărare.Accesul la formularul de înregistrare, veți găsi pe site-ul nostru

După-servicii post-Vânzare

Dacă aveți nevoie pentru a face uz de garanție a produselor noastre, puteți vizita una dintre SAT centre pe întreg teritoriul național.Găsi cel mai apropiat centru de la adresa de domiciliu Și amintiți-vă pentru a aduce cu tine produsului și dovada de cumpărare.Puteți solicita, de asemenea, îndoieli cu privire la garanția produselor noastre a trimis un e-mail la [email protected] Sau sunând la numărul de telefon gratuit 900 210 878.

Etichete: runner nunta, ai nex, nissan a senzorului de o2, remington hc5200, trimer remington hc 5150, nex tilt, duza remington hc5150, remington hc 5400, Remington 870, înlocuirea remington hc 5150

Nume De Brand REMINGTON
Numărul De Model CI5318
Certificare CE
Tip De Element Difuzor
Origine ES(Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea