RUIYA Mașină de Navigare Ecran Protector Pentru Marginea de sincronizare sync 2 3 AppLink Meu de 8 Inch 2016 2017 2018 GPS Ecran

50.25lei

57.77lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs:

1.【Super Claritate】:99% transparenta oferă un ecran HD cu o suprafață netedă pentru o atingere reală.

2.【Olefine acoperire】:Reducerea amprentelor și gras acoperiri.Este oleophobic și hidrofobe, ușor pentru a elimina petele de grăsime și amprentele digitale.

3.【9H duritate mare】:Folosind materiale importate , suprafața duritate de 9H este întărită printr-un proces special, care este de 3,5 ori de film obișnuit, și cutter este dificil de a trece.

4.【Ușor de instalat】: Automate de adsorbție, ușor de instalat, autocolante auto.

5.【Pachetul include】:

2.5 D curbată de navigare ecran protector x 1,

Instalarea Instrumente Auxiliare x 1 (Fraier din Plastic, de Îndepărtare a Prafului de Autocolante, Alcool Prep Pad, Micro-Fibre Pânză de Curățare).

★ Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați prin "Ordinele" tab-ul în Balioilhaircare.ro să ne dea o oportunitate de a îmbunătăți experiența dumneavoastră.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

Etichete: golf 7 multimedia, radio auto skoda superb, radio scaun, android radio auto tiguan, essgoo radio, 2010 volkswagen tiguan, MAGOTAN, golf 6 usb, cablu canbus, cadru tiguan

Pachet Da
Nume De Brand RUIYA
Duritatea suprafeței 9H Duritate
Material Electronic clasa de sticlă float
Numărul De Model 2015-2018 Marginea de sincronizare sync 2 3 AppLink
Dimensiune 8inch
Origine NC(de Origine)
Grosime 0.26 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea