Velaze 36L Pedala de Picior din Oțel Inoxidabil coș de Gunoi Bin Square Premium de uz Casnic de Gunoi pentru Deșeuri de Bucătărie

399.47lei

532.64lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Velaze-Gustoase Viață, Gourmet la domiciliu

Se pregătească alimente pentru familia ta în fiecare zi, Velaze va fi mereu cu tine !Nostru ustensile de bucătărie, cum ar fi oale, cutite, castroane, factorii de decizie de cafea, cartofi prajiti coșuri, găleți pentru gheață, etc , multi-capacitate de bucătărie coșuri de gunoi face bucătăria dumneavoastră mai curat și ordonat.oțel inoxidabil de înaltă calitate, durabil, frumos și practice,eleganta ustensile de bucătărie realiza gustoase viață.

Velaze 36L din Oțel Inoxidabil de Gunoi Poate

Acest lucru perfectă în căutarea 36L bin este ideal pentru zonele mai mici din casa ta si bucatarie datorita design subțire.Ea are, de asemenea, o mare pedala confortabil pentru acces ușor și inel interior pentru a păstra bin linie ordonat si la locul lui.Când confortul de plastic arata atat de bine, de ce nu a adăuga o notă de stil pentru casa ta!

Specificatii Capacitate : 36L

Materiale: Oțel Inoxidabil

Pachetul Inclus : 1 x Velaze 36L Gunoi Bin

CONSTRUCȚII DURABILE - exteriorul este realizat din oțel inoxidabil, care ne face coș de gunoi construit pentru a dura.Pe de altă parte, capacul este realizat din premium materiale plastice, care nu se rupe cu ușurință.

RECICLAREA UȘOR de FĂCUT - twin Nostru containere de reciclare să separi gunoiul efort.Este deosebit de potrivit pentru a plasa în bucătărie, în grădină, sau chiar de toaletă pentru a separa orice biodegradabile din deșeuri reciclabile.

SILENT ÎNCHIDEȚI CAPACUL - Capacul shox tehnologie controlează mișcarea capac pentru o lent, tăcut aproape.Atunci când pedala este apăsată, deschiderea capacului, amortizor forțelor de aer astfel încât capacul se deschide ușor, apoi se folosește o rezistență pentru a lăsa încet aer în capacul se închide în liniște.

De ECONOMISIRE a TIMPULUI de GESTIONARE a DEȘEURILOR - o Dată plin, golirea coșului de gunoi conținut nu a fost niciodată mai ușoară.Utilizați mânerul pentru a trage compartimente interne și glisați-le înapoi.

PEDALA-a OPERAT PENTRU IGIENA - Nu este nevoie să atingeți nimic când aruncați gunoiul.Două pedale de picior permite să deschideți fiecare compartiment de reciclare în mod independent și împiedicând-o de a deveni un pericol pentru sănătate pentru tine și familia ta.

100% Velaze GARANȚIE: Velaze oferă servicii profesionale pentru clienți înainte și după achiziție; nu așteptați nici mai mult și se bucure de ea acum!

Etichete: gunoi diy containere de reciclare, bin gunoi, galeata cu pedala, kit bucătărie coș de gunoi, bucătărie organ, compost, bijuterii din oțel inoxidabil, bin gunoi, depozit, curat de uz casnic

Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model VLZ-BA03
Stil Tipul De Presare
Structura pedala de picior
Forma Dreptunghiular
Tip Rulare Tip Capac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea