Noul Scaner de Diagnosticare PSAPRO Lexia 3 PP2000 AERMOTOR Diagbox V7.8 NECchip este Potrivit pentru PSA Peugeot Citroen Plin Cip

139.41lei

258.16lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Lexia 3 PP2000 AERMOTOR Diagbox V7.8 NECchip este Potrivit pentru PSA Peugeot Citroen Plin Cip

Noul scaner de diagnosticare PSAPRO cuprinzătoare masini Citroen si Peugeot diagnostic.PSAPRO diagnosticare software-ul vă permite să efectuați o diagnosticare completă a tuturor din 1995 până în prezent modele.Diagnosticarea se face prin conector OBD-II (care este situat în apropiere de volan) sau prin intermediul producător-conector specific (numai pentru autovehiculele mai vechi, pre-2001).

PP2000 Software Limbi:

Engleză, Germană, Franceză, Japoneză, Chineză, Rusă, Arabă, Spaniolă, Turcă, Daneză, Iranian, Greacă, Ebraică, Maghiară, Indoneziană,

Italiană, Olandeză, Norvegiană, Poloneză, Portugheză, Finlandeză, Slovenă, Suedeză, Cehă, Croată, Thai

Lexia Software Limbi:

Engleză, Germană, Franceză, Japoneză, Rusă, Spaniolă, Portugheză, Suedeză, Turcă, Olandeză, Poloneză, Italiană, Ungaria, Greacă, Cehă

AERMOTOR Software Limbi:

acesta combină limbile de PP2000 și Lexia

PSAPRO sisteme de Testare:

MOTOR, cutie de viteze automata, sistem de aer conditionat, SRS, ABS, ASR, MPL, GM, sistem anti-furt, OBD-II sistem, și așa mai departe.

PSAPRO funcții de Testare:

Citeste codurile de eroare, clar codul de eroare, fluxul de date dinamic , computer de potrivire program, componenta de testare, etc. Este menținerea Peugeot-Citroen masina cel mai bun helper

PSAPRO Modele suportate:

Peugeot modele: 106¡¢ 107¡¢205¡¢206¡¢207¡¢306¡¢307¡¢308¡¢309¡¢405¡¢406¡¢407¡¢408¡¢508¡¢605¡¢607¡¢806¡¢807¡¢ 1007¡¢3008¡¢4007¡¢5008¡¢ion¡¢HOGGAR¡¢RCZ¡¢BIPPER¡¢PARTNRT¡¢EXPERT¡¢BOXER etc.

Fit pentru Citroen masini:

Fit pentru CITROEN, Elysee,C-QUATRE, Picasso Xsara și C-Triomphe ,AX¡¢ZX¡¢XM¡¢BERLINGO¡¢C1¡¢C2¡¢C3¡¢C4¡¢C5¡¢C6¡¢C8¡¢C15¡¢DS3¡¢DS4¡¢DS5, și așa mai departe.

PSAPRO funcțiile Acceptate:

Spre deosebire de alte universal auto scanner instrumente care doar citesc codurile de eroare, acest software efectueaza aproape TOATE funcțiile ca dealer-ul original utilizarea PSAPRO instrument de diagnosticare.La PSAPRO interfață de diagnosticare cuprinde K-Line multiplexor, can-BUS interfaces și SAE J1850 bus (ambele PWM si VPW).

Următoarele funcții de diagnosticare PSAPRO sunt acceptate:

1.Citește identificare

Afișează complete de identificare ale unității de comandă, de e.g.part number, software/hardware version, producator, etc...

2.Citeste codurile de eroare

Afișează toate stocate și până la codurile de eroare cu descriere completă (de exemplu, "Feroviar presiune prea joasă presiune").

Programul sprijină raport de imprimare sau copiere în clipboard.

3.Ștergerea codurilor de eroare

Această funcție șterge toate codurile de eroare stocate și alte informații de diagnosticare.

4.Auto-scan (complet auto scan/test)

Detecteaza toate Ecu (electronic control units) instalat in masina si citeste toate codurile de eroare de diagnostic.

5.Valorile Măsurate

Programul afișează live Date, cum ar fi Viteza Motorului, tensiunea Bateriei, Senzorul de Oxigen, Temperatura lichidului de Răcire, etc. Valorile pot fi afișate în grafic, 9 valori la o dată, sau lista completa (toate valorile măsurate).Logare pentru a fișier este de asemenea susținută, care permite analiza offline.

6.Test de acționare

Test de acționare activează special de acționare (de exemplu.g.porniți pompa de carburant, blocare/deblocare roata, blocare/deblocare uși, tăiat de combustibil, etc..)

7.Lexia3 funcțiile de Programare/Adaptare

Această caracteristică este de mare importanță în toate vehiculele deoarece sistemele ca Motor de unități de control, Imobilizare, Airbag-uri, Alarme, Corpul de Control Unități, și altele, vă solicită să efectuați resetare sau procedurile de programare după reparații auto se face, sau chiar de configurare după înlocuirea rupt Unitatea de Control.

Instalați Software-ul PC-ul Cerințe:

Hardware necesită cel puțin Intel Celeron/Pentium III 400 MHz, 128 MB RAM, 50MB spațiu liber pe HDD și USB 1.1 port (USB 2.0 recomandat)

Lexia si PP2000 acceptă numai pentru Windows XP.

Diagbox suporta Windows XP / Vista / 7 / 8 pe 32 de biți numai . (Diagbox este cel mai recent software-ul de la PSA recomandăm tuturor cumpărătorilor !)

* Pentru 64 de sisteme de biți, va trebui să rulați într-o mașină virtuală VMware.

* Pentru Windows10 cerere VMware sau cererea ia în considerare unele următoarele.

Diferența software pentru PSAPRO între cu Lexia, PP2000, Diagbox:

Lexia si PP2000 sunt vechi sisteme de diagnosticare pentru Citroen si Peugeot, acum revizia/actualizarea pentru ambele dintre ele a fost oprit.

DIAGBOX sistemul de diagnosticare este Citroen și Peugeot universal de urmatoarea generatie de diagnostic program, acesta conține Diagbox, PPS, și LEXIA trei seturi de diagnostic program, acoperă, practic, toate modelele Peugeot si Citroen modele, suporta noi modele și noi caracteristici în timp ce vechile sisteme de diagnosticare Lexia si PP2000 nu.

Câteva modele vechi nu poate fi susținută de Diagbox dar Lexia sau PP2000 va, dacă te întâlnești cazul în care masina ta nu poate fi găsit în Diagbox sistem, vă rugăm să instalați Lexia sau PP2000 program pentru diagnosticare.

Noi PSAPRO Caietul de sarcini:

Temperatura de operare: 0 la 60℃(32 la 140℉)

Temperatura de depozitare: -20 la 70 ° c(-4 la 158℉)

Alimentare externă: de la 8 la 18 V furnizate prin intermediul vehiculului

Etichete: obd2, descărcați pp2000 peugeot, diagbox, diagnosticul psa diagbox, noi arriv, kess ktag, lexia, kess, scaner auto, lexia 3

dropship dropshiper
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Lista De Ambalare 4 1 * Se Vinde Cu Caseta
Versiune Hardware PSAPRO funcții de Testare
Lista De Ambalare 1 * PSAPRO Principal Kit
Dropshipping Livrare Gratuita En-Gros Si Cu
Funcțiile de programare/Adaptare Mai multe software-ul de limbi
Valorile Măsurate test de acționare
Citește identificare Citeste codurile de eroare
Lista de ambalare 2 1 * Timp 280CM Cablu USB
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale Scaner de diagnosticare
Lista de ambalare 3 2 * DVD cu Toate Software și Ghid de Instalare
Limba Turcă
Versiune Software PSAPRO sisteme de Testare
Software-Ul De Actualizare No
Ștergerea codurilor de eroare Auto-scan (complet auto scan/test)
Picătură de transport maritim dropshipped

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea