Inteligente de uz casnic Fereastra Robot Aspirator Sweeper Mare de Aspirare Umedă Uscată Ștergere Inteligent robot Automat Fereastra Aspirator RL880

654.08lei

991.03lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Magnetic în interiorul de exterior de mare inaltime fereastra de curățare robot RL880 curat Automata robot aspirator de geamuri

Caracteristici:

- Inteligent robot de curățare poate simplifica treburile casnice și elibera mâinile, convenabil pentru utilizarea de zi cu zi

- Artificiale ștergându-design cu viteză mare și puternic caracteristicile de cuplu, face ștergeți curat

- Mai multe sistem de control pentru operare usoara: mobile APP control de la distanță fără fir de control și o cheie pentru a începe

- 8.5 cm corp ultra-subțire design cu manopera rafinat, mult mai atractiv

- Motor fără perii are viteză mare și durată lungă de viață, se asigură că aspirație în același timp, reduce zgomotul

- Planificarea cale inteligent, acoperirea a ajuns la 99%

- O varietate de garanții de securitate, cum ar fi UPS power sistem, nu mi-e frică de a cădea, în condiții de siguranță pentru a utiliza, chiar dacă puterea este oprit accidental

- Potrivit pentru sticlă plană, de perete, de masă, podea, gresie, faianta, marmura, usa, etc.

Parametru:

Model: RL880

Material: ABS

Tensiune nominala: 24V

Putere: 75W

Încărcător de intrare: AC 100 - 240V 50/60Hz 2A

Încărcător de ieșire: 24V 2.5 a

Zgomot: 65dB

Baterie: 600mAh built-in baterie litiu-ion

Motor fără perii durata de viață: până la 30000 - 50000 ore

Timp de încărcare: aproximativ 1 oră

Timp de lucru: mai puțin de 2 ore

Dimensiune: 25 x 25 x 8 cm

TREBUIE SĂ CITEASCĂ:

Plată și Livrare:

1. Vă rugăm să vă verificați locale taxe vamale politica inainte de a comanda, dacă obiceiurile locale trebuie să colecteze taxele vamale, toate costurile trebuie să fie asigurată de către cumpărător.

2. Unele zone îndepărtate de metoda de transport maritim, de exemplu DHL, necesită cumpărători să plătească la distanță, taxă.

3.Cândva, dacă ați ales DHL,TNT,UPS,FEDEX,EMS,Aliexprss standrand de transport,Epacket,China post registrul aer parcelă,vânzător mod de transport maritim,Epacket,vom livrare în funcție de situația reală,și de a folosi Vânzător este Metoda de Transport maritim.

4.Limba de manual de utilizare este în limba engleză.

Vă rugăm să confirmați că puteți accepta mai sus înainte de a cumpăra.

5. Uneori, pachetul ar întârziate de către autoritățile vamale, vreme rea, sau a altor factori necontrolabili, dacă protecția în timp este de gând să alerga afară, dar nu a emis încă, vă rugăm să contactați-ne pentru a extinde protecția în timp.

6. Picătură de transport maritim este binevenit.Vă rugăm să completați corect și complet picătură de transport maritim adresa.

De garanție și Termenii:

1.Toate elementele noastre (dacă nu se specifică altfel) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat integral cu cel puțin 12 luni de garanție.

2.În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare.

3.Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit.Vom suporta taxa de transport maritim.

Feedback-ul:

1. Dacă te întâlnești orice probleme, vă rugăm să nu ne lăsați feedback-ul rău direct, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va ajuta.Mesajele tale vor primi răspuns în acea zi sau în termen de 1-2 zile lucrătoare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.

2. Noi va oferi tuturor clienților 5 stele înapoi.Am sincer sper că ai putea să ne dea 5 stele lauda la primirea de produse ,și încărcați cumpărători reali show.Mai bine de comentarii vor fi o încurajare pentru noi să oferim cea mai bună calitate și servicii mai bune în viitor.Multumesc anticipat!

Etichete: mop hutt w66, robot de jucărie, păpușa, hobot 298 apă, plasă de router, xiaomi hutt w66 fereastra, windows cleaner robot hobot, filmul fereastra, pentru robot fereastra, curățați fereastra

Dimensiune 25 x 25 x 8cm
Viteza de lucru aproximativ 2,5 min/mp
Nume De Brand Robot de stil de viață
Numărul De Model RL880
Consumul de energie 75W
Adaptor De Intrare 100~240VAC,50Hz/60Hz
DC extindere cablu 4.0 M
Origine NC(de Origine)
Putere (W) 800W
Mediu De Lucru cadru/fara rama
Adaptor De Ieșire 24V/3.75 O
Senzor Giroscop Da
Model de lucru Auto curatare/wireless APP/control de la distanță de curățare
Certificare ce
Material ABS
Sprijin APP versiune iOS 7.0 sau mai târziu, Android 4.3 sau mai târziu, Bluetooth 4.0 sau mai târziu
Cablul de Alimentare 1.0 M
Lungime coarda de siguranță 4.0 M

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea