FIERBINTE 2020 Arhitectura Taj Mahal Londra, Paris, oraș, pod blocuri de constructii pentru copii asambla cărămizi jucării compatibil Mici particule

196.39lei

239.50lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul nostru, Bucurați-vă de cumpărături!Informații despre PRODUS: Denumire Produs:Arhitectura Celebru Serie de Bloc Certificat: 3C Produs Pachetului:Fara Cutie Originala(Fără Cutie)bine Ambalate în Sac sigilat!!!Observație: Vom folosi PE sau punga cu bule pentru a împacheta bine și de a proteja-l bine.Varsta potrivita:5 ani Material:Ecologic plastic ABS; de Înaltă calitate ,compatibile cu alte marci cărămizi Modle: 1set bloc și de detaliu instrucțiuni Dimensiune Produs:la Fel ca pagina de detalii sjhowed (Dimensiunea poate fi de 2 cm / 1 inch inexactitate din cauza la îndemână măsură)

1.De TRANSPORT maritim. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Vă rugăm să asigurați-vă că ADRESA este corectă.(nu uitati sa completati numele complet)

4.Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim de timp:

Timp de transport maritim este doar estimat.Dacă nu sa produs după 60 de zile, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva. 5.Din cauza impactului de caracterul și obiceiurile locale și a altor factori politici, perioada de livrare va fi extins, vă rugăm să ne informați,vom ajuta extinde perioada de livrare.Vă mulțumesc pentru cooperare. 1.Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru final.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 Stele.

Etichete: lego bridge din londra, everton, podul blocuri, lego autobuz londra, oraș, lego compat, autobuz lego londra, Bloc, big ben lego, caramida oraș

Intervalul De Vârstă > 6 ani
Gen Unisex
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Numărul De Model 0009
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Tip BLOCURI
Avertizare NO
Plastic Tip ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea