Din Oțel Inoxidabil, Sare Și Piper Rasnita 2 In 1 Manual De Sare & Piper Shakers Reîncărcabile Cu Dual Reglabil Asprime Și

42.41lei

61.44lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SARE MILL & PIPER RASNITA 2 IN 1 polizor conceput pentru a se pisa două tipuri de condimente la ambele capete în același timp cu o mare comoditate, "S" și "P" semne pe afara poate ajuta să pune sare și piper în locul potrivit, fără a le amesteca.

MATERIAL de calitate De top sunt realizate dintr-un oțel inoxidabil de calitate și corpul este fabricat din Acril că ai putea vedea, atunci când este timpul pentru a umple din nou.BPA gratuit și de mediu prietenos.

REGLABIL POLIZOR CERAMICE reglabil ceramice rotor să puteți elibera pentru a se pisa condimente de la grosier la fin în funcție de nevoile dumneavoastră,poate fi folosit cu toate tipurile de boabe de piper, sare, sare de Himalaya, planta uscata sau alte condimente.

PĂSTRAȚI USCAT & AROMA PROASPATA sare si piper rasnita pot fi sigilate atunci când nu-l utilizați pentru a preveni umezeala și praful și păstrați condimente proaspete și uscate.

UȘOR DE UTILIZAT și UMPLE pur și Simplu adăugați condimentele preferate de Sare și de Piper, apoi repede se pisa pe ei.Mare de 4.5 cm deschidere largă asigură o umplere și curățare ușoară.

Compliment fiecare masă gătită acasă cu un unic de Presă de condimente.Nostru piper polizor mill este ușor să se adapteze mecanismul pentru a obține dorit finețe atât pentru sare și piper, poate fi folosit cu o varietate de ardei și săruri inclusiv sare gemă, sare de mare & Himalaya sare roz și alte condimente.

Blocare în Prospețime - Fiecare capac este ușor pentru a elimina și fixați, păstrând condimente proaspete, indiferent de cât timp a fost plecat la moară.

2-în-1 spice moara conceput cu slefuire reglabila setări, ajutor de slefuire-o varietate de condimente pentru diferite niveluri de asprime.Rotiți în sensul acelor de ceasornic pentru a face grind mai bine, rotiți invers acelor de ceasornic pentru a face grind mai grosier.

Ușor de Utilizat și Umple

Doar răsuciți butonul de la partea de sus a fiecărei sare și piper rasnita de capete pentru a seta dorit asprime de sare, piper sau condiment.Camere mari dețin o mulțime de condimente și sunt ușor pentru a umple.Clar cilindru vă permite să vedeți cu ușurință cât de mult este lăsat și atunci când este timpul pentru a umple din nou.

Dimensiuni: 8.5 inch * 2 inch * 2 inch/ 21,5 cm * 5.2 cm * 5.2 cm

Greutate: 0.55 kg/ 250g

Material: otel Inoxidabil;Culoare: Argintiu

CUM SĂ UTILIZAȚI: 1. Deșurubați polizor topuri pentru a umple în dorința de condimente și strângeți-le.Face același lucru pentru celălalt capăt.

2. Deschideți capacul de etanșare, pentru a regla negru buton pentru a seta asprime de spice în funcție de nedds.

3. Răsuciți polizor pentru a începe de slefuire și de a lua teren de condiment pudra de la ingrediente, rețete sau feluri de mâncare.

Conținutul Pachetului

1* Piper Rasnita

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: echilibrul timpmai, puternic planta polizor, polizor planta, mi tocat carne, cafea prăjită, rasnita de cafea xeoleo, biolomix polizor, cafea espresso maker, angl polizor, bijuterii din oțel inoxidabil

Materialul Carcasei Din Oțel Inoxidabil
Certificare CE
Sursa De Alimentare manual
Putere (W) -
Numărul De Model Rasnita Piper
Tip Alte
Nume De Brand Cikuso
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea