WiFi Baby Monitor cu Camera Video Copilul de Dormit Nannyo Viziune de Noapte de Acasă de Securitate Babyphone Camera UE Plug

265.97lei

302.22lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mare de 3.5 inch 720P, ecran portabil este de 3 ori mai detaliate decât anterior monitoare pentru copii; acesta are full color ziua si alb-negru infraroșu ies noaptea pentru a vedea toate mișcări delicate de o mica ta în mod clar

LED-uri indicatori de zgomot și un termostat extern păstrați-vă actualizate cu precizie pe copilul tau bunăstarea; set la cel mai înalt pentru a alerta chiar și cel mai greu loc de dormit sau un set redus de volum pentru a auzi doar zgomote cu 7 niveluri de volum

Porniți monitorul într-o clipă de-al doilea pentru a verifica ce se întâmplă atunci când copilul murmure; caracteristici 2X, 4X zoom și un pilot automat, mod panoramic pentru a scana camera copilului, nu de așteptare în jurul pentru orice aplicatie sau setare

Construit în 4500mAh baterie reîncărcabilă durează timp de 12 ore în modul de afișare, de 24 de ore cu ecranul oprit pentru o zi de monitorizare a copilului tau

Baby monitor oferă video buna de la oriunde în casa ta într-un 480ft - 900ft gama, pentru a păstra mereu o mica ta în vedere nu contează dacă ești dacă ești în camera de studiu sau de bucătărie.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe

Unghi de vizualizare(Diagonala):70 grade

Rezolutie(pixeli):480*320(RGB)

Cerința de putere:DC 5V

Baterie:3.7 V 900MAH Li-polimer

Gama de transmisie:în aer liber 300m (Gol și netulburată) Gama de Temperatura de Operare:0 grade Celsius~ +40Celsius

Umiditate de funcționare:85%RH

culoare:alb

Material:ABS

dimensiune:3.5 inch

Conținutul Pachetului:

1 * camera de supraveghere

1 * afișare

1 * adaptor de camera de Supraveghere

1 * adaptor de Afișare

1 * manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre cooperarea aspecte legate de:

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine" , vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plata:

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Balioilhaircare.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: wireless monitor e, baby phone wifi, babyphone camera, dublu monitor stand, baby monitor stand, metal comutator, telefon pentru copii video, baby monitor monitoare, baby sitter poster, cabinetul runner

Nume De Brand FGHGF
Rezoluție Video HD 1080P
Material ABS
Plug Type UE Plug
Unghi De Vizualizare(Diagonală) De 70 de grade
Origine NC(de Origine)
Tipul De Conexiune Wireless
Numărul De Model Camera de supraveghere
Certificare NICI unul
Tip Display NICI unul
Infraroșu Da
Rezoluție De Afișare 480*320(RGB)
Tip Video & Audio
Ecran Dimensiune Ecran Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea