Aachoae Vara Rochie Lunga 2020 Print Boho Folie De Plaja Rochie Sexy Side Split Elegant Bodycon Rochie De Partid Lung Sundress Vestidos

44.14lei

69.00lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vara Rochie Lunga 2019 Print Boho Stil Wrap Rochie De Plaja Sexy Side Split Elegant Bodycon Rochie De Partid Lung Sundress Vestidos

Element: Femei rochie

Dimensiune: S M L XL XXL

Maneca: maneca Scurta

Model: imprimeu Floral și rochie de leopard

Sezon: Vara rochie de plaja

Suport: En-Gros & Dropshipping

Notă:

1. Asiatice dimensiuni sunt de la 1 la 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.Alege o marime mai mare dacă dimensiunea între două dimensiuni.Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a cumpăra un articol, dacă nu știți cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

3.După cum știți, computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate).

Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul de pe acest site de numărul de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați ,vă putem ajuta să-l extindă .Deci banii nu în contul nostru.Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări coletul până când îl primiți.

Etichete: boho bijuterii, batwing tunica, femei rochie bodycon, tin rochii, eb rochie din satin, dot polka, african dashiki maxi rochie, albastru rochie de imprimare florale, halat femei, rochie de vara

Stil Stil Boho rochie de plaja
Numărul De Model 7527 7528
Origine NC(de Origine)
Decor Canaturile
Nume De Brand Aachoae
Material Poliester
Sezon Vara
Decolteu V-Neck
Maneca Stil Regulat
Suport En-Gros & Dropshipping
model Print Floral și rochie de leopard
Silueta Se potrivesc și Flare
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Gen FEMEI
Caracteristică Sifon rochie lunga de vara
Articol Femei Rochii
Model Tip Print
Talia Naturale
Dimensiune S M L XL XXL
Ocazie Boho rochie de plaja, rochie de vara, elegante, rochie de petrecere
Lungime maneca(cm) Scurt

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea