Plin RFID Control Acces Kit de Sistem Independent de Metal Tastatura Blocare Electronic de Alimentare DC12V Ușa de Ieșire cu 125KHz ID Keyfobs

31.55lei

37.12lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Plin RFID Sistem de Control Acces Kit Set

Notă: Acesta este un kit complet de Ușă Sistem de Control Acces.Puteți vedea trei opțiuni diferite de kit.Singura diferență este Încuietori pentru uși diferite.Vă rugăm să alegeți elementele în funcție de tipul de ușă.Dacă orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Descriere Produs:

Controler De Acces

Produs Caracteristică: 1. De înaltă calitate și de înaltă securitate.Sensibil și răspuns rapid. 2. 1000 standard capacitate de utilizator.Suport card, parola, plus card pentru a deschide ușa 3. Cu buton de sonerie, albastru lumina de fundal a tastaturii.Cu WG26 interfață.Are 2 relee de ieșire 4. Cu întârziere de timp, funcția de alarmă tamper.Sprijini o singură ușă. 5. Nu are nevoie să se conecteze la computer, element poate lucrează singur.Aplicație: Acasa/ hotel/ birou/ apartament/ fabrica, etc caietul de Sarcini: Capacitate de Utilizator: 1000 carduri de utilizator Frecventa de lucru: 125KHz Tensiune de lucru: DC12V De Lucru Curent: 1.2 A Temperatura de lucru: -30 la +60 Distanta de citire: 0-10cm Umiditate Relativă: 20%-90% Dimensiuni: 77*120*27mm(L/H/G) vă Rugăm să rețineți: acest acces control tastatura este de suprafață rezistent la apa doar.Atunci când există o scădere apele de la suprafață, acesta va funcționa în mod normal.Dar vă rugăm să nu instalați-l în aer liber sau în ploaie direct.Dacă doriți să-l instalați în aer liber sau de a folosi în ploaie, vă rugăm să instalați un capac rezistent la apa împreună cu ea. (Ca în imaginea de mai jos.)

Ușa De Ieșire Comutator Buton

Material: Plastic Dur Puterea maximă: 36V DC 3A—5A ieșire Sprijini ambele NC Modul (Fail Safe Mode) si NU Modul (Fail Secure Mode) Dimensiune: 86X86MM (L / W)

125KHz RFID Keyfobs

Material: plastic ABS Frecventa de operare: 125kHz Carduri compatibile: EM sau LE-carduri compatibile Gama de detectare: 0-10cm Fiecare carte pre programat și are o identitate unică numărul de pe ea.Culoare: 5 culori de RFID keyfobs pentru opțional, albastru, rosu, galben, verde și negru.Dar te rog menționat, va vom trimite albastru keyfobs în mod implicit.Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Alimentare

Caracteristici Produs: 1. Acest DC12V / 3A alimentare.Doar numai potrivit pentru a controla un sistem de blocare. 2. Cu Control, Împinge, GND, DC12V, NC, NU port, se poate lucra cu toate tipurile de încuietori electrice. 3. Cu 0-30 secunde, timp de întârziere reglabil. 4. De lucru tensiune de intrare de AC90-260V, mai multă libertate. 5. Consum de Energie mai mic, și mare putere.Mici de comutare a tranzistorului.Produs Caietul de sarcini: Tensiune de Intrare: AC90V-AC260V 50-60HZ Tensiune de ieșire: DC12V Moment de Curent: 3A Persistente Curent: 3,5 A Temperatura De Operare:-20℃~﹢60℃ Umiditate De Operare: ≦90% Timpul de Întârziere: 0~30 de ani Functia de telecomanda: Da Dimensiune: 138X67X37mm( L/W/H )

Încuietoare electrică (Opțional): în funcție de tipul de ușă pentru a alege dreptul de blocare

① : 180KG Electric Magnetic de Blocare: Potrivit pentru usi din lemn, usa metalica, usa de sticla

Acest element este sistem de blocare magnetic, care constă dintr-un electromagnet și un rotor placă utilizate pentru controlul accesului blochează ușa.De înaltă calitate și durabile în performanță.Forța de menținere: 180KG/350lbs Material: otel Inoxidabil Tensiune de lucru: DC12V Anti-Reziduale Magneziu Conceput Teste de performanță:1000000 de ori test de imbatranire Funcție de siguranță: Built-in vârf de tensiune supresoare Potrivit Pentru: Usi din Lemn, Usa Metalica, Usi Rezistente la foc, Uși de Sticlă, etc. Modul de securitate: NC Modul (Fail Safe Mode: Blocat atunci când puterea pe, deblocat atunci când alimentarea este oprită.)

② : Încuietoare Electrică: Potrivit pentru usi din lemn, usa metalica

Material: Otel Inoxidabil Forța de menținere: 500kg Tensiune de lucru: DC12V Curent de Lucru: 200mA Umiditate de operare: 0~90% Fata de înmatriculare Carcasa: Otel Vopsit Potrivit: Lemn usa de Modul de Deschidere: 90 Grade Ușă Dimensiune: 150*28mm Potrivit Temperatură: -30~+55 Grade Celsius Modul de securitate: NC modul (Fail Safe mode: Blocat atunci când puterea pe, debloca atunci când alimentarea este oprită.) Te rog remarcat: Dacă ai nevoie de NICI un modul, vă rugăm să ne lăsați un mesaj cand ai comandat-o.

③ : Electric Picătură Șurubul de Blocare: Potrivit pentru lemn, usa metalica, usi de securitate.Sensibil ridicat și stabil, foarte frumos!

Material: aliaj de Aluminiu Tensiune de Lucru: DC12V Curent: Star-up: 1,2 a; Lucru: 0.25 O Fire: Rosu-alimentare (+), Alb-COM, Negru-Putere sol(-), Galben-DD De blocare de bază: diametrul og 12,5 MM inoxidabil de bază, extinderea lungimea de 15MM Dimensiune: 150*34*28mm Temperatura de lucru: -30~ 55 Grade Celsius Timp de întârziere: 0/3/6 doua ( setarea din Fabrică: 0 ) Modul de securitate: NC modul (Fail Safe mode: Blocat atunci când puterea pe, debloca atunci când alimentarea este oprită.) Vă rugăm să constate: atunci când conectați acest sistem de blocare, trebuie să vă conectați linia roșie să "NC" de la sursa de alimentare și linia neagră a "GND" de la sursa de alimentare.Alte linii nu trebuie să fie conectat.

Lista de pachete: (Trei variante diferite)

Kit1: Potrivit pentru lemn, metal și încadrată ușă de sticlă.Nu ai nevoie de suport.

Etichete: ușă de blocare de amprente, bando oboi instrumente, sistem de control acces, tag rfid, blocare ascunse, Control Acces, în condiții de siguranță de blocare cheie, dvr zkteco, ușă de blocare inteligent, lachco de blocare

Numărul De Model 7612
Inclusiv controler de acces, sursa de alimentare, incuietori, ieșire și keyfobs
Origine NC(de Origine)
Frecventa De Lucru 125Khz
Capacitate De Utilizator 1000 de utilizatori
Direcția NICI unul
Aplicații acasa/hotel/apartament birou/ fabrica/ mall, etc
Tip Sistem de control acces kit
Modul De Securitate Fail Safe
Certificare CE
Tensiune De Lucru DC 12V
Nume De Brand OBO MÂINI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea