DC12V 10A Releu 1 CH Wireless RF Control de la Distanță Comutator Emițătorului cu Receptorul 315mhz control de la distanță

21.18lei

22.79lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomodule}

Caracteristică:

- Brand nou și de înaltă calitate.

- 1 buton de pe telecomandă.

- Volum mic, de înaltă primirea sensibilitate, stabil și de încredere.

- Ușor de a instala și de a se potrivi cu transmițător.

- Cu un cârlig de pe telecomandă.

- Puteți activa sau dezactiva receptorul cu transmitator(telecomanda) de la orice loc în termen de o distanță de încredere.

- Utilizarea pe scară largă în auto ușa, fereastra, scara de acces, în sus și în jos controller,echipamente de ridicare, sistem de alarmă, control industrial și de securitate etc.

Caietul de sarcini:

Sarcină maximă curent: 10A

Tensiune de lucru: DC12V

Frecventa de lucru: 315MHz

Greutate: 50g

Dimensiune: 40mm*37mm*25mm

Ieșire mod de lucru:

1. Jogging: Apăsarea unui buton este de lucru.Pierde degetul pe același buton se opri.(aveți nevoie de un canal de comutare și una butoane de control de la distanță)

2. Auto-blocare: Apăsând un singur buton pentru o dată este de lucru.Apăsând același buton din nou se opri.(aveți nevoie de un canal de comutare și una butoane de control de la distanță.

3. Inter-blocare : Apăsarea unui buton este de lucru.Apăsând un buton se opri.(nevoie de un channelswitch și 2 butoane de control de la distanță

Ambalate incluse:

1 x Cod de Învățare Receptor

1 x Romote Control

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate comisioanele, taxele de brokeraj, , și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: mw transmițător, 4 ch de la distanță, momentan mini limitator, bluetooth comutare a releului, micro comutator de limitare, ușor fără fir transmițător receptor, c hub rj45, transmițător wireless receptor de mers înapoi, mic comutator wireless, sensir comutator wireless

Caracteristici Mini
Garanție No
Origine NC(de Origine)
Tip Comutator Control De La Distanță
Certificare ce
Tip De Element Switch-uri
Numărul De Model releu comutator

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea