Iarna Trekking Fleece Pantaloni Impermeabil de Vânătoare, Drumeții, Schi Cald în aer liber Ploaie Pantaloni Om senderismo pantalon drumeții hombre

106.33lei

204.44lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Iarna Trekking Fleece Pantaloni Impermeabil de Vânătoare, Drumeții, Schi Cald în aer liber Ploaie Pantaloni Om senderismo pantalon drumeții hombre

Dimensiunea Diagramă

Memento Cald: 1.Toate dimensiunile sunt dimensiunea Asia, nu NE/dimensiunea Europeană, puteți alege dimensiunea în funcție de mărimea corpului. 2.Cum este măsurată de mână,1-3cm diferenta este permis(1cm=0.39 inch). 3.Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare.Deci, vă rog, permite rezonabil diferență de culoare. 4.Dacă te întâlnești probleme,vă rugăm să încercați să ne contactați,suntem bucuroși să vă ajute cu orice problemă.Memento: circumferinta Taliei este împărțit în talie și stretch talie, și stretch talie este crescut cu aproximativ 10 cm decât plat talie.

Punct De Vânzare

Toamna și iarna în aer liber, jachete calde, tehnologie țesături, lână garnitură, vânt și cald, rezistent la apă și anti-static, rezistent la zgârieturi și rezistente la uzură.

Potrivit pentru alpinism, drumeții, ciclism, turism, schi, camping, activități de echipă, uzura de zi cu zi și mai mult.

Afișaj Color

Detalii Display

Talie elastic sistem de reglare a face mișcare gratuit și confortabile, de calitate rezistente la uzura cu fermoar, neted și ușor pentru a trage și nu gem; rafinat împletit munca, complet cusătură ambalaj nu se execută.

Povestea De Brand

Transport: 1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 5 zile de la confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 3.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale.Feedback-ul: 1.Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.Suntem foarte mândri de nostru de relații cu clienții și feedback-ul nostru de rating și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme. 2.Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin e-Mail, care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.

Etichete: jacheta gore tex, drumeții pantofi bărbați impermeabil, respingător pantaloni de ploaie, drumeții chiloți pentru bărbați, mitsubishi piston, gore tex, drumeții accesorii copii, în aer liber de îmbrăcăminte de lucru pentru bărbați, addidas terrex, mare ploaie pantaloni

Pantaloni În Aer Liber Tip Drumeții Pantaloni
Drumeții Îmbrăcăminte pantalon drumeții hombre
Caracteristică 2 Rezistent la apa
Caracteristica 5 Fleece
Greutate 800g
Material Poliester
Pantaloni Trekking Pantaloni Ploaie
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Pantaloni Impermeabil 16628
camping pantaloni senderismo
Caracteristică 6 Pantaloni Ripstop
Caracteristică 3 Windproof
pantaloni de iarna Pantaloni Impermeabil
Sezon Iarna Pantaloni Trekking
Materiale De Captuseala Fleece
Tip Sport Camping & Drumeții și de vânătoare și Alpinism&Schi
Nume De Brand LXIAO
Tip De Element Lungime Completă
Tip De Închidere Fermoar Fly
Gen Bărbați Și Masculine
Caracteristică 4 Antistatic
Caracteristică 1 Cald
Tehnologia Materialelor goretex
Pantaloni în aer liber Pantaloni De Iarna Pentru Bărbați
culoare negru,gri,verde de armata
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea