Chuang Qian Neopren Interior Amrest Capacul Cutiei de Consola centrala Cotiera Pad Acoperă cu Buzunar de Depozitare pentru Jeep Wrangler 2011-2018

45.38lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produs Caracteristică:

1. MARE COMPATIBILITATE: design Personalizat pentru a se potrivi pentru 2011 - 2017 Jeep Wrangler JK JKU Sport Sahara și Rubicon x Nelimitat.

2. CONSOLA centrala PROTECTOR: Furnizarea de adăugat cotiera protecție de la pet gheare, murdărie și degetele lipicioase sau ceva va zgâria consola centrala.Cu aceasta consola centrala cotiera acopere, nu mai este nevoie să vă faceți griji despre consola centrală de protecție și de stocare lucruri, este destul de convenabil.

3. ÎMBUNĂTĂȚI CĂUTAREA ȘI UȘOR de INSTALARE: în Comparație cu cele actuale de pe piață, centrul nostru consola acoperă cu un design inovator - fixarea cu două aluneca buzunare, ceea ce face consola centrala arata mai de lux și speciale decât înainte, cu o mare comoditate.De asemenea, două aluneca buzunare sunt proiectate cu velcro, fără teamă de lucrurile de care va cădea cu ușurință.Și flexibil de înaltă elastic este foarte convenabil pentru instalare.

4. JEEP WRANGLER CONSOLA centrala CAPAC: Fabricat din materiale de calitate superioara - grele neopren (costumul de material) cu două aluneca buzunare laterale.E destul de durabil și convenabil pentru umplutură pentru restul de braț și protecție.În Plus, două aluneca buzunare sunt durabil si rezistent la apa, care sunt complet disponibile pentru a ajuta la menținerea lucrurile picătură de alunecare sub consola centrală și stoca unele lucruri mici: telefon, card, hârtie etc.

5. 100% SATISFACȚIE de GARANTARE & 1 AN GARANȚIE: Ne propunem să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu jeep wrangler consola centrala capac, pur și simplu se întoarcă pentru o rambursare completă în 60 de zile banii înapoi de garantare, cu 1 an garanție.

Descriere produs:

Ești încă tulburat de problema asta labele de câine va zgâria cu ușurință consola centrala?

Vrei un loc pentru a pune unele lucruri mici, cum ar fi telefon, card pentru a fi ușor de prins?

Aici, Consola centrala Cotiera Pad Coperta este o opțiune mare pentru a rezolva problemele tale!

Standard ridicat de calitate a materialului face o lungă durată de timp de serviciu.

Cea mai mare parte din jeep cotiera capac fabricat din grele neopren și glisați buzunar realizate din panza superioare cu dimensiuni corespunzătoare, s-au combinat perfect cotiera consola centrala, care este destul de bun pentru deformare, zgarieturi si murdar de protecție.

Frumos design pentru a se potrivi perfect dumneavoastră jeep wrangler consola centrala.

Potrivit auto originale de design consola centrală, acest capac este modelat în aceeași dimensiune cu precizie radian și rafinat tehnologia de procesare, se potrivește destul de perfect.Și diapozitive buzunare nu influențează capacul de performanță.Mare se potriveste pentru toate 2011 - 2017 Jeep Wrangler JK JKU Sport Sahara și Rubicon x Nelimitat.

Îmbunătăți căutarea și de a proteja consola centrala de la daune.

Centrul originale consola este scurt de personalitate, ușor de a avea zero, uzura dupa o perioada de utilizare.Cu acest capac, nu numai consola centrala arata special, ține de noi și de protecție, dar, de asemenea, poate stoca unele lucruri mici cu o mare comoditate.

Drept înainte de instalare

Acest capac cu extrem de flexibile banda de cauciuc este proiectat pentru a instala direct de pe consola centrala poziție care este destul de ușor.Și este convenabil pentru a elimina pentru curățare.

Cumpara-l cu incredere!

Garantie: Suntem serioși pentru a oferi cele mai bune produse și servicii pentru clienții și fericit să fie de a oferi o rambursare sau o înlocuire cu 1 an garantie!

Pachetul inclus:

1 Buc consola centrala capac

Etichete: consola x box, pentru kia bongo, jeep wrangler, cotiera perna, jeep roata, wrangler yj, cotiera centrală, jeep wrangler jk, jeep yj, wrangler

Tip De Material Neopren
Element De Lungime 0inch
Tip De Element Cotiere
Nume De Brand Chuang Qian
Extern De Certificare De Testare CCC
An 2011-2018
Articol Greutate 0.15kg
Caracteristici Speciale Consola Centrala Cotiera Pad Acoperă
Lățime Produs 0inch
Înălțime Element 0inch
Numele Modelului Nu Se Aplică

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea