Vacuum Masaj Guasha Borcan Portabile Corp Plin De Căldură Terapia Magnetică Chineză Ventuze Set De Pierdere În Greutate Cadou Zgarieturi Guash

69.37lei

165.17lei

-58 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produsul Cu Vacuum și Terapie de Căldură: Trezirea în interiorul celulelor pielii,îmbunătățirea funcției de metabolismul celular,accelerează.Poate în mod eficient pentru a îmbunătăți circulația sângelui,de a promova metabolismul,și clar meridianele,a spori imunitatea.Masaj Electric: Acest aparat de masaj oferă un puternic & masaj terapeutic, care pătrunde adânc în gât de grăsime în corpul dumneavoastră,face corpul strânge,pierde grăsime și de a îmbunătăți metabolismul.Terapia magnetică: Forme de rezonanță a câmpului magnetic în rezonanță cu corpul uman.Creste fluxul de sange din apropiere articulațiilor, aducând Fier și Vitamina C pentru vindecare.Pentru cei care se confruntă cu dureri articulare inflamatorii,aceasta este soluția perfectă.Tot Corpul Utilizare:Pentru întregul corp ia oboseala si durere de eliberare,poate fi folosit pe talie,gât, umăr,braț,șold,coapsă și gambă zone pentru pierderea in greutate.Siguranța de Garanție: Oferim 18 LUNI LEGATE de CALITATEA PROBLEMĂ de GARANȚIE, cu 30 de Zile ORICE MOTIV, Banii Înapoi de Garantare.

Notă: Înainte de utilizarea aparatului, este necesar pentru tine de a pune filtru de bumbac în filtru plug, apoi pune filtru plug-in gaura.Acest lucru poate preveni eficient ulei esențial de la intrarea aparatului.Ar trebui să înlocuiți filtrul de bumbac după fiecare utilizare.Filtru de bumbac este reutilizabil după curat și uscat.Se recomandă ca tu ar trebui să unge uniform ulei esențial pe spate pentru a evita pielea devin dureroase.Se recomandă să nu folosiți aparatul după ce mănâncă .În timpul sarcinii și perioadei menstruale, n-ar trebui să-l folosească.Dacă există varice fenomen în organism , vă rugăm să nu folosiți această unitate.Acest dispozitiv ar trebui să fie folosit în aceeași direcție, nu-l utilizați în sus și în jos, dreapta și stânga.Numai atunci când aveți o perioadă de odihnă pentru 30~45 de minute după utilizarea apoi puteți face o baie descriere Produs

Caracteristici Produs:

Presiune negativă Terapie: Ridicarea pielii și țesutului adipos pentru a obține exercitarea de Aerobic a Accelera circulatia sangelui,de a îmbunătăți drenaj limfatic Elimină toxinele prin circulația limfatică Gua Sha Tratament

Încălzire: Epidermică colagen hiperplazia prin efecte termice Elibera de stres,relaxați-vă nervii

Terapia Magnet: Elimina oboseala și de a promova recuperarea fizică

Sfaturi: efecte Mai bune se poate de realizat atunci când este utilizat împreună cu toți-corp ulei de masaj

Conținutul pachetului: 1 x Guasha Dispozitiv 1 x Cablu de Încărcare 1 x Filtru de Bumbac 1 x Penseta 1 x Masaj Ulei 1 x Manual de Utilizare

Puterea noastră

Noi avem propria noastră fabrică și fiecare bucată de produs este produs în totalitate nou.

Bun venit pentru a achiziționa și de a ne sprijini dropshipping.

Metoda de transport maritim

Livra de la Rusia, Spania și China pentru a face să vă obține minunat obiect de repede.

Transport:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru.Vom asigurați-vă că de calitate este cel mai bun înainte de a trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare pe toți transport internațional din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați direct, vom verifica coletul cu logistica și de a lua înapoi la tine asap.Satisfacția clienților este scopul nostru!

În temeiul transport Gratuit condiție, avem dreptul de a alege și exprime mod de transport maritim, printre DHL/Fedex/ UPS/ EMS express,etc.

Cumpărătorilor Informații: Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne cere pentru a extinde bunuri primirea de timp.În mod normal, vom urmări fiecare dintre clienții noștri de urmărire informații o dată pe săptămână.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Service & Garantie:

1. Toate masaj comercializate de noi transporta 1 an garanție de producător.

2. Când ai primit produsul, dacă acesta nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți numărul de ordine dumneavoastră și trimite-ne fotografii/video, după ce a confirmat, putem reship unul nou sau de a returna banii înapoi.

3. Dacă ți-ai găsit element pentru a fi defect, vă rugăm să ne contactați direct,vă vom oferi o soluție perfectă.

4. Vom accepta " NICI un MOTIV de RESTITUIRE ", atunci când elementul este în posesia dumneavoastră în termen de 7 zile.Tu ar trebui să se întoarcă la noi în starea inițială și pachet.Costul de livrare este suportat de către daca este responsabilitatea ta si pls da-ne numărul de urmărire.Va vom returna când vom ajunge coletul.

5. Dacă elementul nu este conform descrierii, PLIN de RESTITUIRE sau RAMBURSARE PARȚIALĂ și să păstreze elementul.

6. Dacă aveți nevoie de asistență pe site-element problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sprijinul nostru tehnic va fi acolo pentru a vă ajuta.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu tranzacția cu noi, vă rugăm să lăsați 5 stele și feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

Înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vă rugăm să ne au o șansă de a vă ajuta în orice probleme care pot apărea.Feedback-ul nu poate fi retrasă acum și negative și neutre feedback-ul va deteriora motivația noastră în furnizarea de servicii excelente clientilor si nu ajuta pentru a rezolva orice tranzacție problema.

Etichete: guașă masaj, guasha massag, naturale guasha, jinkairui masaj, coreeană set de tacâmuri, acupunctura ventuza, de sex masculin terapia cu ventuze, centura talie masaj, glow în întuneric spray, set turmalina

Material Material Compozit
Dropshipping Suport
Garanție Un an sau mai mult
Cerere Corpul
Origine NC(de Origine)
Retur Gratuit Da
Tip De Element Masaj & Relaxare
Nume De Brand jinkairui
Numărul De Model G01
culoare Rosu/Alb

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea