Compas în aer liber Profesionist 50M /197Ft Scufundări Busola Impermeabil Navigator Ceas Digital Scuba Busola pentru Înot Scufundări

94.97lei

146.09lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Lumină și Portabil: busola este ca un ceas, lumina și portabil, și mai convenabil de a folosi.Este ușor de utilizat în diferite situații.

2、Adâncime se arunca cu capul: semnalul luminos este destul de luminos pentru a se arunca cu capul la o adâncime de 50 m/164 de picioare.

3、Accidentat și Resisitant: De înaltă calitate de sticlă busola obiectiv și curea de mână sunt robust și rezistent la uzura, foarte durabil.

4、Noaptea de Iluminat: lumina de absorbție dial luminos va fi, de asemenea, luminoase pe timp de noapte.Dacă luminozitatea nu este suficient, puteți să-l plasa într-un loc luminos pentru a absorbi lumina din nou.

5、Largă de Aplicare: Potrivit pentru activități în aer liber, sub apă speologie, camping, drumeții, ciclism, vânătoare, etc.

1.Lumina și Portabil: busola este ca un ceas, lumina și portabil, și mai convenabil de a folosi.Este ușor de utilizat în diferite situații.

2.Se arunca cu capul de Adâncime: semnalul luminos este destul de luminos pentru a se arunca cu capul la o adâncime de 50 m/164 de picioare.

3.Robust și Resisitant: De înaltă calitate de sticlă busola obiectiv și curea de mână sunt robust și rezistent la uzura, foarte durabil.

4.Noaptea de Iluminat: lumina de absorbție dial luminos va fi, de asemenea, luminoase pe timp de noapte.Dacă luminozitatea nu este suficient, puteți să-l plasa într-un loc luminos pentru a absorbi lumina din nou.

5.Larg de Aplicare: Potrivit pentru activități în aer liber, sub apă speologie, camping, drumeții, ciclism, vânătoare, etc.

Caietul de sarcini:

Material: plexiglas, ABS

Sub apă temperatura de lucru: -30℃--+60℃ (-22℉--+140℉)

Scufundări subacvatice adâncime: 50 de metri

Dimensiune: aproximativ 6.5*6.5*3.6 cm/2.56*2.56*1.42 în

Lista De Ambalare:

1*Scufundări Busola

1*Manual De Instrucțiuni

Etichete: urca ceas, busola se arunca cu capul, busola militara, se arunca cu capul de scuba, automată încheietura ceas pentru bărbați, busola de bord, altea navigare auto, busola geologică, busola skmei, pentru gopro hero

Utilizarea Arătând Ghid
Dial Display Indicatorul
Rezistent la șocuri sau Nu Da
Impermeabil / Rezistent La Apă Da
Activitate În Aer Liber MAJORARE
Carcasa Din Material Aluminiu
Cu Noctilucent Afișa sau Nu Da
Numărul De Model 0
Dimensiune 0
Mijloace De Transport ceas tip

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea