Mini Platane Roată de Olărit, Ceramică Mașină Electrică Roată de Olărit DIY Lut Instrument cu Tava de Ceramica de Lucru UE Plug

161.08lei

211.96lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[MATERIAL de ÎNALTĂ CALITATE]Acest Mini ceramica mașină adoptă o înaltă calitate mentală placă turnantă și nu ruginește.Viteza este stabilă și puteți trage cu ușurință bucăți mari de lucru.Și aplicarea de scurgere comutator de protecție la partea de jos a mașinii, toate pot garanta o placuta de ceramica experiență.

[MOTOR PUTERNIC si cu ZGOMOT REDUS]Adoptă de înaltă calitate motor, si roata se rotește ușor. 0-300r/min viteza de rotație, mai mult de 60dB, zgomot redus.Viteza reglabila, operare umanizat, practic și comod.

[UTILIZAREA pe scară LARGĂ Două Platane, Diametru: 6.5 cm/2.56 și 10cm/3.94 în,acest mic profesionale ceramice roată de mașină este potrivită în special pentru școala de predare și ceramică magazin de BRICOLAJ, pentru a satisface profesioniști și ceramică entuziaști.Această mașină este potrivit pentru gresie, ceramica thg și modelarea procesului, ceramică de predare și de divertisment.

[COMBINÂND ARTA & MINI SIZE]aspect Frumos,de Aur culori Strălucitoare face starea ta de spirit mai placuta.Ceramica roată de mașină, spray de corp tratament, structura compacta, amprenta mici, cu noroi de protectie, operare ușoară.

Caietul de sarcini:

Tensiune: AC220V

Placă Turnantă Diametru: Aprox. 6.5 cm / 2.56 și 10cm/3.94 în

Putere:30W

De sarcină: 0.5 kg

Viteza nu-sarcină: 0-2000 RPM

culoare:albastru

Material:metal

dimensiune:13*15 cm

Conținutul Pachetului:

1 * Ceramice Mașină

2 * Platane

8 * Lut Instrument

1 * Adaptor De Alimentare

1 * Șurubelniță Hexagonală

Plug Tip: UE Plug, acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

Sugestii:

1. Obține bucăți mai mici de noroi

2. Nu se rotească prea repede și lent la o viteză mai mică.

3. Când modelarea, poți să te relaxezi un pic mai groase și subțiri-l încet.

4. Utilizarea de lut instrumente pentru a ajuta turnare, mai puțin apa.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: cercul de ceramică, mare lazy susan, dop de fund, baja fix, ue să ne conectați adaptorul, harri, decor tava, unghii de transfer, turntabl, capac ceramica

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea