Alice Guitalele Siruri de caractere pentru 28"-30" 6 siruri de caractere Aliaj de Cupru Muzicale, Părți și Accesorii Modificat Negru&Alb&Cristal Nailon

28.86lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Șiruri simple sunt realizate de modificat nailon special deisgned pentru guitaleles.O producție de automate mașini de bobinat, consecvent în calitate și performanță.

Toate imaginile sunt numai pentru referință.Din cauza actualizări de produs, am putea face modificări în caietul de sarcini, culori sau ambalarea produselor fără o notificare prealabilă.Condițiile reale de produse sunt supuse acordului de la momentul comenzii sau primirea efectivă.Specificațiile prezentate pe site-ul nostru sunt theo teoretice de proiectare, care ar putea fi diferite de măsurători reale.

Siruri de caractere:

026-032-038-027-033-041 inch

Comparație:

ACU108: 1-3 sfori folosește PBT modificat de nylon alb(mat), 4-6 foloseste siruri de caractere nailon de bază, argint si cupru, aliaj de acoperire.

ACU108BK: 1-3 sfori folosește PBT modificat nylon Negru(mat), 4-6 foloseste siruri de caractere nailon de bază, aliaj de cupru cu acoperire (Negru).

ACU134: 1-3 sfori folosește PBT modificat de cristal(transparent) nylon, 4-6 foloseste siruri de caractere nailon de bază, argint si cupru, aliaj de acoperire.

ACU135: 1-3 foloseste siruri de caractere nylon alb(mat), 4-6 foloseste siruri de caractere nailon de bază, argint si cupru, aliaj de acoperire.

ACU135BK: 1-3 sfori folosește PBT modificat nylon Negru(mat), 4-6 foloseste siruri de caractere nailon de bază, strat de cupru.

Caracteristici:

Nailon Multifilament

Potrivit pentru 28"-30" Guitalele

(Placat cu argint) Cupru (Aliaj de) Rana

Acoperire Anti-Rugină

Modificat De Nailon Monofilament Culori: Alb / Negru / Cristal

Etichete: guitalele mini chitara, chitara bas gratuit, digiverb, chitara șir de oțel, orphee oțel siruri de caractere, ibanez rg galben, Muzica jucărie, negru smith, bass musicman, cosplay butler

Numărul De Model ACU108 ACU108BK ACU134 ACU135
Tip Siruri de caractere
Origine NC(de Origine)
Plug Type NICI unul
Nume De Brand Alice

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea