150000cd XHP50.2 Tactice led Lanterna surefir USB lanternă puternică 18650 sau 26650 baterie rezistent la apa vânătoare mână de lumină XML2

42.90lei

85.77lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

70272 Cald Produs nou Descriere

Caietul de sarcini Brand: HEDELI Nume: lanternă Tactică Model: HW531/HW532 tip LED: XLamp XM-L2 /XLamp XHP50.2 Baterie:18650/ 18650 sau 26650 Durata de viata LED: 100.000 ore Luminos de culoare: alb /6500k Lumină modul: modul 5 (ridicat / mediu / low / strobe / SOS) apăsați lung pentru 3s, Orice modul este dezactivat.Culoare corp: Negru Material: Aliaj de Aluminiu Greutate: 148g/ 258g Reîncărcabilă: Directă USB de încărcare cu Căldură memento:vă Rugăm să nu strălucească greu fascicul de lumină direct în ochii , mai ales copiii!

Caracteristici de Mare putere și de calitate XML L2/ XHP50.2 lumină, durată lungă de viață(100.000 de ore).Construit din aero calitate din aliaj de aluminiu Robust HAIII militar clasa a hard-anodizat.Atacul parte a capului poate fi folosit pentru alte scopuri.Cabluri interne se aplică de înaltă eficientă circuit de rapel, și poate utiliza bateriile în cea mai mare măsură.Potrivit pentru locul de muncă, tactici, vânătoare, alpinism, pescuit, camping și activități în aer liber, etc Micro USB 5V de încărcare: încărcare cap USB, USB de pe computer, masina USB, putere mobil USB poate încărca lanterna.Puteți folosi același tip de încărcător USB ca telefoane mobile Samsung.HW531 de la distanță de la distanță comutator butonul - Două modele.Comutatorul: apăsați Pe/ apăsați Întrerupătorul B: apăsați Pe / pierde Pe (Întotdeauna de Înaltă modul)

Ați putea dori, de asemenea

.Despre Culoare Nepotrivire

1. Diferențe de culoare poate pentru că de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în oglindă,Iluminare de fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă Rugăm să ne contactați vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

.Despre Noi

1:acceptam design personalizat și amestecat cu ridicata,Am promisiunea de a furniza cele mai bune produse de calitate,Cele mai bune preturi si cele mai bune servicii.

2:Suntem în mod constant de lansarea de noi modele care se potrivesc pe piața internațională a standardelor.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.

3:logistica Profesionala de ambalare a face produsele mai sigure de transport.

4:Dacă aveți orice cerințe pe ambalaj, vă rugăm să ne contactați,

5:Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport DHL sau EMS și plătească în plus transport maritim.

.Politica De Returnare

1:Vom garanta risc zero experiență de cumpărare aici.

2:oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate.

3:Dacă nu este mulțumit cu orice întrebări despre produsele noastre, în plus față de calitatea produselor, vrei pentru a schimba elementele sau returna produsele.Tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

.Feedback-ul

1:va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

2:Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

3:vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau negativefeedback.Vom tryour mai bun pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc!!!!

70280 mai multe produse

Etichete: XHP50, 100w lanterna, far curea, lumină intermitentă reîncărcabilă, titan lanterna, XHP50.2, cree xml2, breloc lanternă, 10 t6, 26650 felinar

nume 4 lampara tactica
Distanță De Iluminat > 500 de metri
Wick HW531#XM-L2/ HW532#XHP50.2
numele 2 lanterna led-uri usb
De la distanță HW531 - comutator Dublu coadă de șobolan comutator
Incarcator Reîncărcabilă
Modelul de Margele de LED-uri XHP50.2
Distanța Focală Non-reglabil
numele 6 linterna caza
Suport Dimmer 5-8 fișiere
numele 5 linterna militar
Nume De Brand paweinuo
Rezistent la apa IPX-6/ 2m sub apă
Funcția Auto-Apărare
numele 7 focos de caza potentes
Comutator De Mod Joasă/Medie/Înaltă
Baterie HW531#1*18650/HW532#1*18650 sau 26650
Putere 30W
numele 3 lanterna tatica
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
nume 8 linternas de caza potentes
Zoom No
culoare negru
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Oameni Smart switch, Apăsați comutatorul pentru 3s pentru a opri
Lanterna Tip Camping,alpinism,vânătoare,pescuit,plimbare de noapte/plimbare
nume 1 Tactic Lanterna led-uri
Certificare GS
Corpul Material Aliaj De Aluminiu
Modul 5
Numărul De Model HW531A1
Lumen Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea