Masaj Muscular Roller Anti-Celulita Masaj Anti-Celulita De Declanșare Punct Stick Corp Picioare Fata Slăbire Picior Instrument De Yoga

24.36lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Despre produs

· Multi-funcțional: Acest aparat de Masaj stick-ul este conceput pentru brate, picioare, coapse, șolduri, talie, abdomen pentru a face sa te simti si arata mai bine.

· Multi-scop: Poate fi folosit ca o celulita blaster & Durere, dureri, și noduri de eliberare.Mare pentru pre-antrenament pentru a incalzi muschii, crește circulația.

· Ușor pentru a utiliza: folosiți cel puțin o dată pe zi, uscate sau umede, cu efect anti celulita lotiune sau ulei de masaj sau ameliorarea durerii crema pentru o perioadă de 5 sau 10 minute pe țintă zona de piele.Rola ferm în nivelul de confort.

· Mare și intensivă butoane : Mari și intensivă butoane vă oferi un masaj profund țesut.

· Cum funcționează: design-ul Nostru unic lucrări de profund ca o grăsime și celulita blaster.Acesta funcționează rapid pentru a sparge celulele de grasime rezultând o piele mai fina si un corp sanatos.

Descriere produs

Celulita Remover Roller este conceput pentru brate, picioare, coapse, șolduri, talie, și burta pentru a face sa te simti si arata mai bine.Cum să utilizați: Folosi uscat sau cu anti celulita lotiune sau ulei de masaj sau ameliorarea durerii crema pe țintă zona de piele pentru o perioadă de 5 sau 10 minute pe țintă zona de piele.Rola ferm în nivelul de confort.

Utilizați cel puțin o dată pe zi.Frecvența este subiectivă, bazată pe preferințele personale și de nivelul de confort.

Sfaturi

1. Bea multă apă.

2. Nu apăsați prea tare mai ales pentru pielea sensibilă, în caz de a provoca vânătăi.

3. Obține o rutină și veți vedea rezultatele în câteva săptămâni.Pentru a vedea rezultatele mai repede, aveți nevoie pentru a combina acest instrument cu o dieta adecvata si exercitii.

Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să pune o intrebare aici sau contactați-ne direct.Ne va ajuta imediat!

Etichete: fata musculare antrenor, reflexoterapie instrument, corpul maderotherapy, trestie de masaj, lemn de terapie instrumente pentru conturul corpului, lanbena masca, linie de fata, cârlig de masaj, massag stick, trainer fata

Numărul De Model Noi
Cerere Corpul
Tip De Element Masaj & Relaxare
Material ABS & TPR
Nume De Brand LANBENA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea