Ocardian Umbrela Automata Umbrele Inversă Pliere Afaceri Umbrele Cu Benzi Reflectorizante paraguas parapluie guarda chuva

28.20lei

52.24lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Automată Umbrelă Inversă Pliere Afaceri Umbrela Cu Benzi Reflectorizante

Caracteristici:

Cele mai recente Actualizate Design: Acest nou umbrela adoptă inversat design, te face să vrei să ajungi în mașină, în ploaie, mai ușor, obișnuit umbrele trebuie să închizi umbrela înainte de a vă așeza.Te poate uda.Dar cu umbrela asta, puteți să vă păstrați-l în sus, stai jos și trageți-l în mașină după tine sunt în siguranță în interiorul.Veți păstra mereu uscat.

Invers noastră umbrela este diferit de traditionala umbrele, atunci când aproape umbrela asta, umed parte va fi în interiorul umbrelei, previne picurarea apei din, păstrând podelelor și mașini de uscat.El poate fi pus în peste tot.

Unul faceți Clic pe deschidere și închidere: Nu mai luptă cu inchidere umbrela înainte de a ajunge în mașina dvs., mai ales în timpul ploilor torențiale.Umbrela noastră dispune de un auto inovatoare deschide/închide mecanism, astfel încât tot ce trebuie să faci este pur și simplu apăsați butonul de pe mâner!

Benzi reflectorizante pentru a Vă Menține în Siguranță de Noapte: Design, cu punct culminant benzi reflectorizante de bolta margine pentru a oferi 360 de grade de vizibilitate mare de lumină pentru șoferi, bicicliști și pietoni în lumină scăzută și condiții de ploaie.Puteți fi cu ușurință observat cu benzi reflectorizante pentru a păstra în condiții de siguranță în întuneric noapte ploioasă.

Superior de Respingere a Apei: Impermeabil, rezistent la intemperii și instantaneu uscat, acest lucru pliabil și durabil automată umbrelă scuturi din elemente naturale cum ar fi nimic altceva!

Vânt: umbrela Noastră este fortificată cu 8 armat cu fibra de sticla coaste care flex ușor să reziste puternic windwithout de cotitură pe dos.Este extrem de puternic!

Rapid a Extinde / Colaps: Noțiuni de bază în / din mașină în timpul ploaie?Am primit back.By adăugarea de înaltă tensiune primăvară în coaste, umbrela noastră de a deschide și închide mult mai rapid si mai lin decât o umbrelă regulat, astfel încât să puteți rămâne uscat și elegant!Și umbrela noastră au Avansat Anti-recul în condiții de Siguranță de Blocare Desgin, arborele poate sta la orice lungime apăsați !Nu vă faceți griji despre arborele va sări înapoi de a cauza un prejudiciu !

De mari Dimensiuni: 105cm baldachin mare.Suficient de mare pentru a se potrivi două persoane și ține în condiții de siguranță uscat.Deci, vă rog bucurați-vă de călătoria dvs.,această umbrelă este partenerul tău de încredere atunci când sunteți pe o călătorie.

Perfect de Călătorie Dimensiunea: e ușor pliabil pentru o mică 30cm lungime încă se deschide pentru a forma o mare 105cm baldachin.De asemenea, acesta cantareste doar 0,35 kg.Lumina si suficient de compact pentru a se potrivi în yourbackpack sau geantă de mână!

Caietul de sarcini:

Umbrela Pânză Material: a Impactului pânză

Umbrela Os Material: Fibra de tija din aliaj

Umbrela, Material Mâner: Cauciuc

Umbrela densitate: 210T

Umbrela Os Număr: 8 Oase

Deschide/închide umbrela: Automata

Stil: de 3 ori umbrela

Dimensiune: Primi lungime 30 cm, extinde diametru 105 cm

Culoare: Așa Cum Se Arată

Notă:

S-ar putea fi de 2-3cm erori de dimensiunea datelor datorate pur manuală de măsurare.

Acolo ar putea fi ușor diferență de culoare din cauza luminii diferite și de a monitoriza efectul.

Pachetul Inclus:

1 x Umbrela Automata

Etichete: led umbrela reflexie, umbrelă de soare, mi umbrela, mini umbrela, umbrelă de sex masculin, invertit umbrela, umbrelă pentru femei, umbrelă de soare, umbrela, parachase pliere umbrela, drăguț umbrelă de soare

Key2 sombrillas para lluvia y sol
key3 paraguas transparente
Key10 umbrela de buzunar
key8 parapluie maleabil femme
Material Panou Strat Negru
key4 paraguas plegable mujer
Nume De Brand OCARDIAN
Grupa De Vârstă Adulți
key7 umbrela automata
Dimensiune M
Material Fibra de rod aliaj+Impact pânză+Cauciuc
Numărul De Model Reverse Pliere Afaceri Umbrele Cu Benzi Reflectorizante
Key9 paraguas infantil
Control Complet automat
key6 mini umbrela de buzunar
Origine NC(de Origine)
model Trei-pliere Umbrela
Cheie1 umbrela de ploaie pentru femei
Funcția Pliere
key5 paraguas mini,sombrilla
Produs Soare și ploaie Umbrela

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea