Personalizate Imprimate 3D Cearceaf de Pat Cu Elastic,Cearceaf pentru Copii/Copil/Copil/Fata/Adulți,Desene animate/Steaua/Foto de Familie husa pentru Saltea

85.31lei

137.59lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Personalizate Imprimate 3D Cearceaf de Pat Cu Elastic,Cearceaf pentru Copii/Copil/Copil/Fata/Adulți,Desene animate/Steaua/Foto de Familie husa pentru Saltea , freeshipping

Nume produs: Personaliza Foaia de Montat ( fara carpetă acopere și fețe de pernă!!! )

Lista De Ambalare : Doar 1*Cearceaf

Material : Poliester

Sezon :Primavara, Vara, Toamna, Iarna

(Personalizate fețe de pernă cu același model pentru a plăti bani în plus) Avantaj: poți personaliza animalele de companie, foto, fotografie de viață, clădirea în care vă place, sau modelul de proiectare.Cerinte personalizate:opere de Artă trebuie să mai than2000x1500 pixeli.Și imaginea de capacitate este de cel puțin 1M. (Cea mai mare calitate a imaginii oferite, mai clar produsul real va fi.)

Memento Prietenos: 1.Altă țară dimensiune este diferit ,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra. 2.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

3.Din cauza realizate manual croitor, vă rugăm să permiteți-3-5cm dimensiune diferă.

4.Dacă Doriți o Altă Dimensiune sau de Design, vă Rugăm să Ne Contactați Printr-un Mesaj.

Transport

Produsele sunt din China, pentru produse personalizate ,trebuie să fie timpul de procesare de livrare durează aproximativ 7-15 zile.Dar nu va fi o întârziere în plină expansiune, timp de logistică.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji, acesta va fi livrat în termen de 15 zile.Cele mai multe dintre produsele noastre vor fi finalizate și expediate în termen de 5 zile lucrătoare.Va dura aproximativ 10-20 de zile lucrătoare pentru a primi produsul.Cu toate acestea, uneori există excepții și că ar putea fi mai scurte sau mai lungi.Dacă apar orice probleme cu comanda sau o schimbare în cât timp va dura pentru a ajunge, veți fi notificat prin e-mail sau un Balioilhaircare.ro mesaj imediat.

Se întoarce și Schimburi

Vom accepta returnare și rambursare dacă nu există nici o calitate și alte probleme de articolele primite.Vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema dacă există un defect cu produsul dvs. sau de a primi produsul greșit,vom fi mai mult decât fericit să vă ajute rezolva problema.

Feedback-ul

Pozitive și fel de feedback este foarte important pentru serviciul nostru de pe Balioilhaircare.ro, vom obține să știți că ați primit comanda in bine starea și fericit cu element de 4 sau 5 stele feedback-ul, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice îndoială cu privire la scopul sau obiectul primit de la primirea, vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru experiența dumneavoastră de cumpărare.Ne va fi foarte apreciat cu cooperarea și bunătate!

Etichete: căptușit cearceaf, se potrivesc foaie, casa familiei lenjerie de pat, 50 stem, 20 grade stem, peine foi, refil foi, Foaie, foaie de bumbac, piele de căprioară cearceaf

Numărul De Model Cearceaf - Personaliza
Clasa Calificat
Grupa De Vârstă Adulți
Numărul De Thread 200TC
Tesatura Conta 40
Material Poliester / Bumbac
model TIPĂRITE
Tip Foaie De Plat
Origine NC(de Origine)
Greutate 0.5-1kg
Stil Diagonal
Model Tip Solid

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea