Philips zoom în exercițiu de procedură kit ZME2668 fara Touch-up daywhite nitewhite în biroul kit de albire a dintilor

825.82lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

începe

end

Transport gratuit în întreaga lume de către înregistrate în Hong Kong air mail de la DHL Global mail sau Singapore Post

Acest kit are doar pentru un singur pacient de tratament, nu DayWhite sau NiteWhite interior.Vă rugăm să verificați următoarele lucru dacă este potrivit pentru tine sau nu inainte de a comanda acest produs.

!!Ne sunt de vânzare 10000 de cutii lunar pentru întreaga lume!!

Philips zoom în exercițiu de procedură kit ZME2668 fara Touch-up

Ce lucruri în acest set?

1. Liquidam Baraj Dentar x1

2. Ghid de lumina x1

3. Chirurgical Sfat de Aspirație x1

4. IsoPrep Retractor x1

5. Ulei de vitamina E x 1

6. Fata Salopete x2

7. Rulouri de vata x2

8. Pătrate de tifon x6

9. Cabinet Activat de Lumină Gel de Albire UN pacient seringă 4.6 g (la frigider)

Ce Philips Zoom albirea dintilor se poate face pentru zâmbetul tău Pentru a obține dinți vrei, Zoom Albirea Dintilor oferă o gamă completă de opțiuni în funcție de nevoile dumneavoastră și de stilul tău de viață.Dinti profesionale de albire Philips Zoom este în condiții de siguranță, fără durere, durabilă și utilizate de peste 10 milioane de oameni.Diferența între profesioniști și over-the-counter tratamente de albire (diferența între profesioniști și non-profesioniști tratamente de albire)

Non-profesionale, tratamente de albire sunt peste tejghea produse, cum ar fi benzi și pastă de dinți.Aceste produse variază în prețul lor, dificultăți de utilizare și eficiența.

Philips Zoom profesional de albire este un mod rapid, eficient și în condiții de siguranță mod de a albi dintii.Dentare profesionale, fie va aplica tratamentul pentru tine, sau se potrivesc cu o personalizat tăvi astfel încât să puteți face tratament la domiciliu.

Rezultatele de la tratamente profesionale pot fi imediate (pana la 8 nuante mai alb în 45 de minute), și pentru un profesionist dentar este implicat, procesul este în condiții de siguranță, fiabile și fără griji.

La Client : 1. Toate evaluate de client sunt bineveniți să-l plătească în alte metode de plată, cum ar fi western union, paypal, transfer bancar sau altele. 2. Dacă există orice deteriorare fizică sau alte rezonabil demage pe produsul nostru, are 30 de zile, furnizorul modelului de garanție. 3. Clientul este responsabil pentru plata impozitului și taxei înainte de a primi bursa.Dacă clientul are nevoie de noi (IGOAL) să plătească impozitul și taxa înainte de a primi stoc (DDP termen) , vă rog să-mi spuneți!! 4. 5 stele feedback-ul este foarte important pentru noi, după ce au primit valori.Feedback-ul dvs. este puternic și util pentru noi în dezvoltarea viitoare!

Etichete: zoom philips albire, kemna ford, cap sonicare, philips sonicare perie original, partea philips sonicare, milioane de periuta de dinti, periuta de dinti electrica pentru tineret, lentilele de pe huawei, negru sonicare, apa philips sonicare

Numărul De Model 2668
Nume De Brand philips
Tip De Element Periuțe De Dinți, De Cap

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea