Relief de stres Degete de Prindere de Minge de Fitness Mână de Prindere Bile Antebrațului Practicanta prehensiunii Antrenor FK88

34.23lei

45.63lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Relief de stres Degete de Prindere de Minge de Fitness Mână de Prindere Bile Antebrațului Practicanta prehensiunii Antrenor FK88 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Prindere de minge, de asemenea, numit de relief de stres mingea, este un fel de minge de fitness popular în Europa și America.

2. Acesta utilizează durabil de înaltă elastic materiale, potrivit pentru toate vârstele

3. Acesta poate exercita palmele mușchii și degetul mare flexibilitate, potrivit pentru primar puterea de formare și de formare de reabilitare.

4. Exercițiu deget și puterea brațului, mâinii de formare de reabilitare.

5. Dimensiunea de prindere mingea nu este mare, doar țineți-l în palmele de mână, ține mingea și prindeți-l din greu, vă puteți simți presiunea de prindere mingea pe palme și degete.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: TPE

Dimensiuni: Lungime 95 mm, inaltime 78mm, grosime 50mm

Pachetul Include:

1 x Relief de Stres Prindere de Minge

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: ktm mânere, prindere de mână, mână de prindere, exercitii antebrat, fk88 ceas inteligent, degetul practicanta meideal, exercițiu deget, Antebrațul, întărește mâna de prindere, parte a consolida

Nume De Brand Puternic-Toyers
Numărul De Model Dispozitiv de prindere
Origine NC(de Origine)
Tip Inel De Prindere
Funcția Musculare Relex Aparate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea