Stil Nordic Placat cu Aur Ocupe de Marmură Tava de Stocare Cadă Tava Sushi Placă de Marmură Tava pentru Bucătărie de Marmură Organizator de Bijuterii

37.08lei

63.92lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Marmura tăvi oferi elegant spațiu pentru unele necesitatile de zi cu zi și de a stoca unele de top sticle, cutii de conserve.

Design atemporal - suprafața de depozitare tava este lustruite de mână, poate fi scuffs și zgârieturi, manerul de metal este compensată cu marmura, simplu și practic, iar efectul vizual este bun.Acesta este un clasic modern, decor acasă.

Multi-scop - Vanitate tava este utilizat pe scară largă în bucătării, băi, dressing, mese, mese de cafea, și este, de asemenea, un fundal propunerii pentru desert fotografie.Este o suprafata perfect pentru articole, cești de cafea și produse cosmetice, de asemenea, o organizație pentru a economisi spațiu contra.

Complet Naturale - marmura, selectate de către este natural, fiecare cu diferite texturi si culori.Culoarea și luminozitatea de fiecare produs nu poate fi exact la fel ca în fotografie.Nu așezați obiecte, care sunt ușor corodate.Spate de marmura este ușor aspră.

Ușor de Utilizat - marmura tava este ușor pentru a curăța, se spală doar cu apă sau un detergent slab, și apoi ștergeți-l cu o cârpă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 30x20cm / 11.81x7.87inch

Pachetul Include:

1 Bucată de Marmură Tava cu Aur Mânere Metalice

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Etichete: ike, fel de mâncare, electr scuter, decor tava, ika de stocare, set sushi, Rattan, plăci de servire, harajuku japoneză, baie tava

Forma Dreptunghi
Produs Alte
Material Alte
Stil Modern
Numărul De Model Noi
Utilizarea Cheltuieli diverse
Technics Lucios
Caracteristică Aprovizionat
Nume De Brand Kesoto
Origine NC(de Origine)
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Sarcina Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea