2020 Nou Lavabil Încălzit Pălărie Baterie Încălzit Beanie Hat Electrice Reîncărcabile Iarna Cald Încălzit De Lână Capac Balaclava

96.05lei

114.34lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Moale si Respirabil Material Izolant: fibre de Poliester, și capac de încălzire este realizat din foaie de încălzire.Absorbant de apă, respirabil, cu uscare rapida, elastic îngroșat, componente electronice.Utilizarea subțire și materiale moi.Încorporat elemente de încălzire ajuta să se concentreze căldură în urechi pe ambele părți pentru a preveni urechile și capul de frig.

2、Element de Încălzire: elementul De încălzire acoperă întregul cap.Acest plafon a fost actualizat pentru a utiliza departe infraroșu elemente de încălzire, care poate stimula circulatia sangelui.Foarte potrivit pentru persoanele cu frig la urechi, migrenă, de îngrijire a părului.Da o iarnă caldă.

3、Controloare de Temperatură: pac include un cablu de încărcare cu 3 termice stabilirea controlere, puteți ajusta cu ușurință de temperatură (pac include o sursă de alimentare mobil).

4、Două Moduri de Utilizare: poate fi încălzită în timpul iernii sau utilizate în toamnă fără de încălzire, mai multe opțiuni.

5、Iarnă Sport în aer liber: unisex capac de încălzire este potrivit pentru bărbați și femei sport în aer liber, cum ar fi schi, drumeții, vânătoare, lopata, gheata cu lopata, pescuit, ciclism, ciclism, ciclism și alte lucrări sau activități de agrement în medii reci.Această pălărie poate face să uiți de frig și să te concentrezi pe se bucură în aer liber.

Caracteristici:

1. 5V interfata USB, 1 element de încălzire.

2. 3 nivele de temperatură reglabile.Temperatura poate fi reglată.

3. Lavabil, sigur și confortabil, ține cald și rece.

4. includ mobile de încărcare de putere.

Caietul de sarcini:

Nume: Încălzire Pălărie

Dimensiune: toate dimensiunile

Lista De Ambalare:

1*Încălzire Pălărie

1XUSB cablu de date

1X baterie reîncărcabilă

Etichete: mens capac de încălzire, lână capac sutien, maternitate bluze si topuri pentru gravide, grill electric pălărie, long beanie mens, clasic retro pro cycling capac, electric capac de încălzire, hat pentru femei, cagoul, ciclism urban capace

Origine NC(de Origine)
Tip Sport Ciclism
Material Poliester
Tip De Element capac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea