EF-EOSR auto focus Electronic Lentilă Inel Adaptor pentru canon EF EF-S Lens pentru canon EOSR EOSRP RF mount full frame Mirrorless camera

231.24lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Viltrox EF-EOS R este adaptorul de obiectiv pentru Canon EF/EF-S, seria de lentile de a fi perfect montat pentru Canon EOS seria R de camere.

Atunci când se utilizează lentile EF, lungimea focală este egal cu originalul focală; atunci Când se utilizează obiectiv EF-S, imaginea va fi interceptate automat, lungimea focală a schimbat la 1,6 ori de original lungime focală.

Compatibil pentru Canon EOS R full-pixel dual-core tehnologie de focalizare, mare concentrându-se aria de acoperire, viteza de focalizare este rapid și precizia este mare.

EF-EOSR inel adaptor a construit-in contactele metalice și chips-uri de date; Aveți posibilitatea să rapid și eficient a regla diafragma de pe aparat de fotografiat și de a îmbunătăți considerabil confortul.

Adoptarea cupru placat cu aur electronice de contacte, se poate îmbunătăți performanța de transmitere a datelor între obiectiv și camera foto, puteți vizualiza expunere, diafragma, ISO și alte informații parametri pe camera end.Suport EXIF informații de transmisie.Suport lentile shake-dovada.

Aviația material aluminiu, puternic și rezistent la uzură.La mufa de trepied este detasabila, cu 1/4 inch șurub cu gaură la fundul acesteia, care poate fi ușor de instalat pe un trepied sau alt suport fix.

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Compatibil Obiectiv: Pentru Canon EF/EF-S Seria Lentile

Cu excepția RF/EF-M/NC-E(EF CINEMA LENS)

Compatibil Camera: EOS R Serie Camere

Modul De Focalizare: Auto Focus

Mufa de trepied: 1/4 inch surub

Diametru și Lungime: 68mm*24mm

Articol Greutate(cu capace): 127g / 4.5 oz

Dimensiune pachet: 10.9 * 9.9 * 6.0 cm / 4.3 * 3.9 * 2.4 în

Pachetul Greutate: 235g / 8.3 oz

Lista De Pachete:

1 * Obiectiv Adaptor de Montare cu Capace

1 * Manual De Utilizare(Engleză, Chineză)

Etichete: canon rf, macara de încărcare, canon ef lens fujifilm adaptor, vct, canon g7x obiectiv, 400D, eos r, len nikon, canon xt, len canon

Numărul De Model EF-EOSR
Compatibil Marca Canon
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Nume De Brand m1zeng

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea