Drumeții în aer liber Portabil Sac de Depozitare Camping Truse de Prim Ajutor Medical de Urgență de Buzunar Nou-1buc Nou

17.14lei

23.50lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1.Medicamentul sac de depozitare este robust design de structură cu funcție de praf, quakeproof, hard-purtarea asta a preveni medicamente.

2.Acest prim ajutor husa este confectionata din material impermeabil de calitate, foarte durabil si rezistent la apa ,bine proteja elementele de la a fi umed si deteriorat.

3.Această trusă medicală de urgență este cu capacitate mare, bun pentru a plasa unele produse medicale pentru situații de urgență,de asemenea, perfect pentru servetele sanitare de depozitare.

4.Medicina noastră de buzunar pot ajuta sa gasesti medicamentele de care ai nevoie rapid și le stochează bine reglementate.

5.La medcial pachetul este mic și lumină greutate ,excelent pentru depozitare/geantă/torpedou sau pus în mașină,potabilă a transporta și stoca medicale de urgență produse pentru activități în aer liber și de călătorie cu mașina.

Caietul de sarcini:

Material:Nylon

Culoare:Ca imagine arată

Tip:Geanta De Depozitare

Dimensiune:15*5 cm

Greutate:0.08 kg

Locul de origine:China

Pachetul inclus:

1x Sac de Depozitare

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: lanterna cree, antic geanta, medicale la domiciliu sac, lanterna metal, felinar set, ochiuri în aer liber, pasăre în aer liber, scafandru lanterna, para sac medic, neutru în aer liber

Numărul De Model 1
Material Nailon
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea