Papier-mache master iq2 f475

29.98lei

35.26lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Un set de "papier-mache" include tot ce ai nevoie pentru a pregăti o lumină hârtie de masă care seamănă cu un aluat.În scopul de a începe a crea, veți avea nevoie doar de apă și câteva minute.

Instrucțiunile detaliate descriu trei opțiuni pentru aplicarea masă primite, dar se poate face cu ea tot ce imaginația ta poate face!

Meșteșuguri de-a gata ar trebui să se usuce în aer, și apoi ele pot fi vopsite cu vopsea, de exemplu, guașă sau acril.

De lucru cu papier-mache este o modalitate buna de a scapa de stres, relaxați-vă cu beneficii, pentru a îmbunătăți starea de spirit.Lucru manual se dezvoltă gândirea artistică, promovează divulgarea de potențial creativ, nu numai la copii, dar, de asemenea, la adulti.Și acest lucru vă va oferi o oportunitate de a crea cu propriile mâini lucrurile minunate pe care vă rog de tine sau de oamenii care le va da pentru a.

Compoziția setului: un amestec uscat pentru papier-mache, o lingură, o sticlă, baloane, o sârmă, sfoară, mănuși, instrucțiuni.

Etichete: x8, puzzle lampa, chimie pentru copii, set de chimie, expe, Vopsea 3d pen, copiii trage, vas de lut, chimia stiinta, chimist

Nume De Brand MASTER IQ2
Origine RU(de Origine)
Tema Fantasy & Sci-Fi
Numărul De Model Ф475
Intervalul De Vârstă Adulti

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea