2 buc Senzor de Mișcare Sonerie Întrerupător cu Infraroșu Soneria Senzor de Miscare PIR Wireless Vocal Sufleur bun venit de Intrare de Alarmă

76.76lei

97.16lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2 buc Senzor de Mișcare Sonerie Întrerupător cu Infraroșu Soneria Senzor de Miscare PIR Wireless Vocal Sufleur bun venit de Intrare de Alarmă infraroșu soneria are 4 metri de eficient de detectare la distanță, și va juca pregătit sunet atunci când cineva intră eficiente de detectare gama.O fișiere poate fi înlocuit de unul singur, doar conectați-l la calculator prin cablu de date USB, apoi copiați-o noi fișiere(MP3) la jucător.Fișierele MP3 va reda în mod automat după senzor PIR a fost activat.(Notă: acesta poate fi recunoscut pe Win7/XP calculator, dar acesta poate să nu fie recunoscut pe Win 8/10 calculator)

Utilizarea pe scară largă în Magazin: atunci Când detectează corpul uman trece, se va da cald bun venit, Felicitari prompt, avertismente prompt, redarea de voce reclama sau altele.Potrivit aplicații diferite, diferite o de fișiere pot fi descărcate să aibă efect adecvat.

Doi Alimentare Moduri: Echipat cu 3 *baterie AAA sloturi și Mini port USB, se poate alimentat de 3 * Baterii AAA (nu sunt incluse) sau incluse Mini-portul de încărcare USB. (Notă: nu suport înlocui o prin Mini USB).

Practic Funcția Anti-furt: Când pleca la magazin, schimba sunetul de alarmă, modul de sunet, Înregistrarea Jucător poate antrena și de a alerta oamenii doresc să se apropie la magazin, a speria hotii.

Design unic: Suport funcție de memorie, atunci când selectați o și a regla volumul, după ce dispozitivul intră în starea de somn, se poate realiza de putere-off funcția de memorie.

Numărul de Model:MS-V22.12

Gama de senzori:mai puțin de 4m

Tip senzor:senzor de mișcare PIR

Alimentare :3*baterii AAA sau adaptor de alimentare 5V DC

Construit în memorie:32Mbit(4MB) SPI flash

Baterie:nu sunt incluse

Micro-SD card :suporta card Micro-SD

o format:MP3

Rată de biți:8~320kbps

Senzor: Infraroșu Inducție, suport de inducție automată

Alimentare Modul: DC3V ~ 5V Stabilizat Tensiunea de Alimentare

Curent de lucru: mai puțin de equal100uA (Somn Modul de Așteptare); mai puțin decât equal130mA (DC 4,7 V) (Modul de Joc)

Infraroșu Inducție la Distanță: mai puțin decât egal 4meters (45d egree Unghi)

Rata de eșantionare: 14KHz

Instalare:montat pe Tavan sau pe perete

Sursa de alimentare: Extern USB de alimentare DC 5V sau 3 AAA baterii uscate (Nu sunt Incluse)

Curent de lucru: Statutul de Somn mai puțin decât egal 100uA; starea de Joc mai puțin decât egal 60mA

Umiditate: 10 ~ 85%RH

culoare:alb

Material:ABS

dimensiuni:90*60*26.6 mm

Conținutul Pachetului:

2 * o Sonerie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: prompter pentru telefon, teleprompt, Video, Film, ipad, Softbox, Camera, live stream, aparat foto dslr, papagal prompter

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea