250kg Puternic Rotund Magnet Neodim Cârlig puternic de Salvare Magnet Mare Echipamente de Pescuit Suport cu Inel Hunter Titularul+10M Coarda

90.84lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

- Forța de extragere va maximiza când unul trage în direcție verticală cu suprafața de magneți.

- Forța de Tracțiune va fi influențată de mai mulți factori: materialul este material, eficient zona de contact, moliciunea de suprafață, la direcția de tracțiune, temperaturi, tip de material, grosime, planeitate, frecare niveluri , etc.), calitatea acesteia (de exemplu rugina livrare), dimensiunea (grosimea plus suprafața totală), etc.

- Marele magnet este extrem de puternic, și trebuie să fie manipulate cu grijă, pentru a evita leziuni și deteriorarea magneți.Degetele și alte părți ale corpului poate obține sever prins între două atrage magneți.

- Nu vă faceți griji despre orientarea ta magnet atunci când glisarea subacvatice.Doi magneți se asigura sa nu se confruntă în mod greșit.

- Puternică atracție magnetică și ușor de transportat.

Caietul de sarcini

MAX Forta de tragere: 250KG

Diametru: 60mm

Lungimea de cablu: 10m

Pachetul Include:

1 x Magnet

2 x Inel

1 x Coarda

Etichete: magnet praga, magnet de frigider de călătorie, puternic, țara magnet de frigider, Din neodim, magnet din neodim, lego whiplash, moneda inel instrument, magnet viena, Magnet de frigider 3d

Cerere Moto Magnet
Tip Permanent
Cu Găuri Da
Compozit Pământuri Rare Magnet
Origine NC(de Origine)
Forma Bloc
Numărul De Model 250KG Magnet
Diametru
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea