3/2KW Industrial Electric de Încălzire și ventilare Reglabil Comerciale Cald Încălzire Suflanta de Aer Atelier Garaj Spațiu Aparate de Încălzire 220V

154.85lei

198.54lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

Element Detalii:

Tensiune de alimentare: 220V

Culoare: Galben+Negru

Rezistent la apa: IPX4

Frecventa: 50Hz

Putere: 2000W / 3000W

Aplicabile suprafata: 16-20/20-30㎡

Tip comutator: Buton tip

Metoda de incalzire: PTC de încălzire

Caracteristici:

- Automată temperatură constantă.

- Protecție la supraîncălzire, oprire automata.

- La IPX4 rezistent la apa si ventilate uniform.

- Densitate mare de metal lac de copt, rezistenta la temperaturi ridicate, fara rugina, anti-opărire pe suprafața de stratul de izolație termică.

- Practic trei-viteza de ajustare: vânt rece fișier (numai suflare fără încălzire); jumătate de încălzire de putere; putere maximă de încălzire.

- Există 3 moduri de a noastră încălzită ventilator, inclusiv low, high încălzire setări și numai ventilator; în Plus, prin rotirea butonului de alimentare pentru diferite poziții, acest electrice de încălzire poate fi folosit ca un ventilator normal, care poate promova circulația aerului.

- A adoptat cu PTC tehnologie, incalzitor portabil cu un built-in ventilator poate încălzi în 3 secunde;

- Cu 90° rotație înclinare nostru electrice incalzitoare pot oferi încălzire uniform într-o gamă mai largă;

- Cald și blând de aer generat de această cameră de încălzire va ajuta, de asemenea, cross-conversie din camera ta, te face să te simți confortabil;

- PTC material adaptat asigură noastre electrice pentru încălzirea incintelor rămâne în siguranță atunci când temperatura este prea ridicată; în Plus, atunci când rotirea butonului la maxim setare, acest ventilator electric de încălzire va determina o supraîncălzire a sistemului.Aceste măsuri de siguranță de design vă va oferi o siguranță și confortabil de experiență.

- Portabil și Ușor de a Lua, Cu un built-in mâner, este convenabil pentru tine să se mute de încălzire electrice portabile la orice loc doriți; în Plus, într-o dimensiune compactă, este o alegere ideala pentru tine pentru a încălzi mâinile și picioarele în biroul tău, care te tine departe de a fi rece, Combinate cu design mic și portabil caracteristică, puteți utiliza pentru încălzirea incintelor pentru garaj, bucatarie, camera de zi, și așa mai departe; Alege camera noastră de incalzire pentru tine si familia ta.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Pachetul Inclus:

1 x Incalzitor

Produsul Arata:

Produsul nostru vine cu o mufa care este un standard European priză(potrivit pentru familii Europene precum Germania, Franța,Rusia,etc) Dacă alte prize ai nevoie.Vă rugăm să consultați pictureselection (Alege aceste prize si va vom oferi convertoare).

① .AU PLUG Pentru Australia.

② .PRIZA UK Pentru Regatul Unit.

③ .UE PLUG Pentru Israel și Elveția etcIsrael și Elveția, etc Europene diferite prize.

Dacă este necesar,putem oferi convertoare, Dar vă rugăm să indicați în achiziționarea mesaj.

Livrare: 1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: încălzire, cameră, puterea de încălzire a apei, termostat, cifre termostat, centrală termostat wifi, încălzire, de încălzire a aerului în aer liber, casă incalzitor sauna, alama antic prosop bara, masina de încălzire

Incalzitor Electric Tip Ventilator Încălzire
Tip Comutator Buton de tip
Metoda De Incalzire PTC de încălzire
Viteza 3 viteza
Rezistent la apa IPX4
Tensiune 220V
Instalare De sine statatoare
Funcția Termostat Reglabil
Nume De Brand AUGIENB
Utilizarea Alte
Certificare CE
culoare Galben+Negru
Element De Putere 2000W / 3000W
Frecvența 50hz
Origine NC(de Origine)
Putere >2000W
Aplicabile zonă 16-20/20-30

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea