Kamoer X2S WiFi Automat de Schimbare de Apă Pompă cu Pompă Peristaltică pentru Acvariu

1 837.54lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produse Conexe

Detalii Produs

Cei x2 este un dual channel WIFI apă schimba pompa de controlat prin app mobil.Utilizatorii pot folosi cei x2 pentru a schimba în mod automat și de a umple de apă pentru apă de mare sau apă dulce rezervor.Cei x2 este echipat cu un anti-senzor de preaplin care declanșează o revărsare de alarmă atunci când nivelul apei ajunge la anti-senzor de preaplin și pompa se oprește de lucru.Cei x2 este echipat cu două stepper pompă peristaltică continuă pentru utilizarea pe termen lung.

Parametrii De Bază

Debit: Mai mult de 300 ml/min Adaptor de alimentare: Intrare: 100VAC -240VAC; Ieșire: DC24V UN 1.9 Numărul de dozare: de 12 ori/zi - 1 dată/zi de 99 Aplicație: Acvariu de dozare Interfata: WIFI interfață de comunicare Mediu de lucru: Temperatura: 0 - 70 ° C; Umiditate: 10% - 90% (non-condensare) Mediu de depozitare: Temperatura: -20 ° C - 85 ° c; Umiditate: 10% - 90% (non-condensare) Dimensiuni (L*W*H): 220x160x95 mm Greutate: 2.2 KG (inclusiv alimentare) Capul pompei: 3 rotoare KCM

Lista De Ambalare

01 X2S WiFI Host ×1 02 adaptor de Alimentare corp ×1(DC24V 1A) 03 adaptor de mufă ×1(SUA/marea BRITANIE/UE/AU) ×1 04 cilindru de Plastic (10ml) ×1 05 tub PVC 4*6mm; transparent 4m 06 clemă Tub Transparent × 2 07 Tub holder (Kamoer; transparent) × 2 08 Y conector 5/32 1 buc 09 senzor de nivel cu Flotor (3.5 mufă pentru căști) ×2 10 senzorul de Nivel al suportului de fixare (gura Mică; negru) ×2 11 Plastic magnet (Kamoer; negru) ×4 12 pompă Submersibilă (DC24V) ×1 13 DC mascul la mascul sârmă ×1 14 tub PVC (8*11mm; transparent) 2m 15 Anti-sifon Conector (1/4 direct) ×1 16 Unsoare 10g ×1 17 ghid de pornire Rapidă ×1 18 certificare Calificată ×1

Mai Multe Detalii

1. priza de oulet pompa de apa (pus în container de deșeuri) 2. intrarea oulet pompa de apa (pus în rezervorul de apă) 3. priza de admisie a pompei de apă (pus în rezervorul de apă) 4. orificiul de admisie a pompei de apă (pus în apă dulce container) 5. De funcționare indicator de evacuare a pompei 6. WIFI indicator de stare 7. De funcționare indicator de admisie a pompei de 8. Control Manual butonul de evacuare a pompei 9. Control Manual butonul de admisie a pompei de

1. Alimentare DC24V 2. Butonul de resetare 3. S1 senzor de interfață (conectați senzorul de nivel) 4. S2 senzor de interfață (conectare anti-senzor de preaplin) 5. S3 senzor de interfață 6. S4 senzor de interfață 7. DC24V pompa de interfață (conectare pompă submersibilă)

Țeavă De Conexiune Schema

Senzor De Schema De Conexiuni

Metoda De Instalare

01 de download App Notă: Această aplicație acceptă iOS 9.1 și mai sus dispozitive Apple, Android 4.4 și mai sus dispozitive Android.

02 Vedere tutorial După instalarea aplicației, deschideți aplicația și faceți clic pe colțul din stânga sus pentru a intra în tutorial lista de dispozitive.Faceți clic pe X2S să intre cei x2 tutorial punct de vedere interfață.

Indicator și Buton Descriere

▲ De STAT indicator include puterea și WIFI indicarea stării.

Indicator

Starea

Descriere

Starea WIFI

Indicator

(Roșu)

Pe

Aparatul este in router modul de conectare și de control App pe dispozitiv prin conectarea la router.

Off

Dispozitivul este în modul conexiune directă, și Aplicația controlează dispozitivul prin dispozitiv conectat la WIFI.

Rapid intermitent

Network configuration mode, în acest moment, aplicația poate configura titrare pompa pentru a accesa router-ul

Intermitent lent

Aparatul este în modul router, dar dispozitivul nu este conectat cu succes la ruter.

Putere

Indicator

(Verde)

Pe

Puterea pe

Off

Nici o putere sau o pană de curent

Pompa de funcționare indicator: PUMP1 și PUMP2 sunt pompei de funcționare indicatori.Când pompa este în funcțiune, pompa de funcționare indicator este aprins.Atunci când pompa se oprește, pompa de funcționare indicatorul este stins.Pompă manuală de control buton: apăsați Lung butonul pentru a rula pompa, eliberați butonul pentru a opri pompa.

Măsuri de precauție

★ Vă rugăm să folosiți produsul propriu adaptor de alimentare și de a lucra pe un anumit mediu de lucru. ★ Acest produs acceptă numai 2,4 G WIFI și nu are suport 5G WIFI. ★ Vă rugăm să verificați cu atenție că de admisie și de evacuare conexiunile sunt în direcția corectă.Contactați-ne dacă orice întrebare.Suntem mereu la dispozitia ta!De așteptare pentru comanda dumneavoastră.

Etichete: mini-pompe peristaltice, pompei auxiliare de apă reale, pompă peristaltică cu motor pas cu pas, acvariu filtru ulei, kamoer, val pompa wifi, kamoer pompa, mare peristaltice, electromagnetice, pompe industriale, 12v pompa

Numărul de dozare De 12 ori/zi - 1 dată/zi de 99
Greutate 2.115KG (not including power supply)
Interfață WIFI interfață de comunicare
Presiune De Joasă Presiune
Capul pompei 3 rotoare KCM
Mediu De Lucru Temperaturile
Dimensiuni (L*W*H) 220x160x95 mm
Cerere acvariu de dozare
Combustibil electric
Nume De Brand kamoer
Structura Auto-Amorsare Pompa
Putere electric
Mediu de stocare Temperatura
Certificare ROHS
Teoria Pompă Rotativă
Origine China
culoare negru
Fluxul Mai mult de 300 ml/min
Standard sau Non-standard STANDARD
Adaptor De Alimentare Intrare
Numărul De Model x2s

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea