Moda Barbati Esarfa cu Inel pentru Femei Fulare pentru Bărbați, Femei Gât Șal Snood Warp Guler de sex Masculin Moale Eșarfe

21.43lei

41.25lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

suntem de sprijin en-gros, dacă ai nevoie de o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați ia en-gros de cotare.

Caietul de sarcini:

1. Potrivit pentru bărbați și femei

2. Material: 100% Microfibră de Poliester, greutate redusa, moale, confortabil , Respirabil si se usuca repede

3. Perfect pentru uzura de zi cu zi și ușor de a lua off sau uzură.

4. Eficient cărbune activ tampoane izola ideal pentru a proteja gura si fata.

5. Multi-funcție: Acesta poate fi folosit ca masca, bandana, gât mai cald, balaclava, beanie, bratara, hairband gât, jambiere, antitranspirație, iarna masca, tub eșarfă ,cravată, bentita, masca, fata eșarfă, fără sudură mască, masca gura și așa mai departe.

6. Acesta poate fi folosit pentru drumetii, camping, care rulează, festivalul, ciclism, pescuit, ciclism, motociclism, participarea la concert, pescuit, vânătoare, yoga, plimbări lungi și alte tipuri de sport.

7. Potrivit pentru mai multe ocazii: Acesta va face sa te simti mai cool, atunci când face unele activități în aer liber, precum drumeții, ciclism, drumeții, respirabil și confortabil.

Produs Arată

Dragă prietene,poți plăti bani prin : card de credit/transfer webmoney/carduri de debit/western union/QIWI Wallet,etc.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima shippingIf nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.3. Taxă de retur este platit de cumparator

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, și fiecare 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe site-Uri ,VK, sau Facebook, va vom oferi un Cadou sau Counpous pentru următoarea comandă.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Te rog un mesaj la noi, înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda .Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: eșarfă snood pentru femei, halat de doctor, se tricotează eșarfă bărbați, eșarfă elegant bărbați, Ragnarok Thor, pătură esarfe barbati, ciocanul lui thor jucărie, halat medical pentru barbati, pălărie snood eșarfă fete, Hulk

Element De Stil Casual Reutilizabile Siguranță Moda
pentru oameni Men / Femei /Unisex/ Adult
Componente Eșarfă
Nume De Brand loveableyou
Tip De Sursă Alte
Caractere Alte
Material Poliester
Ciclul de viață Reutilizabile De Protecție Lavabil
Numărul De Model Mască De Praf Fata Eșarfă
Caracteristică 2 Protecția Eșarfă De Protecție Solară
Caracteristică 1 Mască de protecție a feței
Numele Departamentului Adult
Gen Unisex
Tip De Element Cosplay Măști De Față
Model Tip 3d Imprimate Ciclism Fata Eșarfă
Articol Fata masca gura
Pentru sezonul Primavara / Vara/ Toamna / Iarna

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea