3L Automată Cat Fântână de Apă Filtru USB Electric Distribuitor de Apă care Circulă de Filtrare de Companie Fantana Pisica Feeder

58.02lei

87.91lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

* 360° care circulă de filtrare, fiecare picătură este proaspăt și apă vie: cu circulă apă canal design, apa care curge este în contact cu elementul de filtrare, și care circulă de filtrare este mai suficient.

* Auto Power-off :pompa se va opri automat atunci când apa se scurge, pentru a proteja pompa de ardere care vă va elibera de griji cu privire la probleme de siguranță atunci când nu sunteți acasă.Și se va întoarce la funcționarea în mod automat după ce este conectat.

* 5V USB alimentare: Sigur și ecologic, potrivit pentru 5V USB interfață de încărcare, chiar dacă animalul este mușcat accidental, acesta nu va fi rănit de șoc electric.

* De stocare a apei în partea de sus: Ocazional mici pană de curent, nu mi-e frică, fereastra transparenta pentru observarea usoara a volumului de apă, se adaugă apă.

* 3L capacitate mare, veți avea nevoie doar pentru a umple cu apă o dată sau de două ori pe săptămână în loc de zi cu zi.

* Design separat pentru curățare ușoară și simplu.Găleată și stratul de sus sunt separate pentru curățarea fără trăgând linie, face curățarea mai ușoară.

Caietul de sarcini:

Element Nume: Pisica fântână de apă

Material: ABS

Sursa de Alimentare: USB interfata

Capacitate Rezervor De Apă: 3.0 L

Culoare: Negru, Alb, Roz, Albastru

Pachetul Inclus:

1 x Pet Fântână

Etichete: pisica pompa de fantana, cat fântână de apă, castron pisica, hrana uscata pisici, jucarie pisica, gato, legăturile animale de companie, led pisica fântână de apă, animale de companie mare fântână de apă, cat fântână de apă dozator

Max De Ieșire 100g
Cu Distribuitor De Apă Da
Display LCD No
Tip pisici
Material Plastic
Setare Timp No
Sursa De Alimentare TAXA
Min Ieșire 50g
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea