258Dtex (38Nm) de Calitate Premium Metalice, Broderie Fir de 5000M Mașină Emrboidery 125grams 18 culori disponibile

44.10lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

258Dtex, Metalic Firul de Brodat, 5000M în 125grams, Eco-Friendly, 16 Culori Disponibile (1) 12 Microni film metallicized cu Aluminiu cu Eco-Friendly. (2) Vascoza core, strălucitoare strălucitoare finisaj metalic. (3) Japonez de Manoperă și de Producție Standard.Rezistență ridicată la rupere, durabilitate Exceptionala, de Înaltă performanță, cu minime de rupere la viteza mare Masina de Brodat (4) de Cea Mai buna calitate fabricate în China și de export pentru multe țări, gama vasta de Culori pentru alegerile rdable preț. (5) Conceput pentru broderie înfrumusețarea și toate celelalte aplicații decorative (6) să Fie utilizate pentru mână și mașină de brodat. (7) fir metalic pe con de hârtie nu se obține nici mai rău,ca este tărăgănat direct de răsucire mașină.

Detalii:

1. Nume produs: metalic firul de brodat

2. Material: 65% vascoza

35% poliester

3. Ambalare: 125g/con,5000M mult

4. Utilizare: pentru masina de brodat, tricotat si de cusut

5. 18 Culori disponibile, și mai mult pentru a veni

Firele sunt cu o calitate excelentă, noi de aprovizionare fire metalice pentru SUA și UE piață pentru mai mult de 10 ani.Am deplină încredere că veți fi mulțumit cu ei atunci când primiți comanda!!

*************** Va multumim pentru vizita! ***************

Etichete: fir de aur, metalic de aur, firul de brodat, argint metalic de culoare firul de brodat, verde masina de brodat fir, baker string, cordon sau, fir de mătase, dmc broderii metalice fir ata, fire metalice, broderie cu fir metalic

Utilizarea cross stitch
Technics Gazat
Tip Con 6" Con De Hârtie
Material Poliester / Raion
Numărul De Model STA-C14
Lungime 5000M
Greutate (g/bila) 125g
Fire Tip Filament
Caracteristică 其它(Alte)
model Vopsit
Acoperire 12 Microni film metallicized cu Aluminiu
Număr De Fire 258dtex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea