10 Buc Gravură Burghiu Set - cu 3-8mm Burghiu freza Sculptură Rădăcină de Unelte pentru BRICOLAJ pentru prelucrarea Lemnului Sculptură

41.00lei

48.81lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Suport de dropshipping și comerț cu ridicata.

100% Original și cu acces gratuit după-vânzare de garanție.Face sculptură în lemn o briza, fără a deteriora pădure.A obține rezultate precise, cu un finisaj neted.Nu reprima necesare.

Doar l instalați ca orice alt tipic burghiu și e gata pentru unele mare de acțiune.

Aceste bavuri sunt destinate mai repede lemn de îndepărtare.Realizate din ascuțite de oțel de mare viteză, puteți cu ușurință pare departe pădure mult mai repede, lăsând un finisaj mai neted.

Excelent pentru munca detalii fine, utilizate pe scară largă pentru prelucrarea metalelor, scule, model inginerie, sculptură în lemn, bijuterii, sudare, șanfrenare, turnare, debavurare, slefuire, ect.

Descriere:

Cu Lemn Sculptură și Gravură Burghiu Set crea propria dvs. de artizanat din lemn și aduce capodoperă în viață!

Acum, puteți completa cu ușurință orice tipuri de sculptură în lemn proiecte, cu atât mai repede și mai mare precizie detaliază cu Sculptură în Lemn & Gravură Burghiu Set.

Pur și simplu atașați-l într-un exercițiu și ești bine să plec!Convenabil și ușor de utilizat, care vă permite să sculpteze lemnul fără efort, spre deosebire de tradiționale de sculptură care poate deteriora și învinețesc mâinile tale.

Caietul de sarcini:

culoare: argint

Material: oțel

dimensiune: 3mm x 3mm, 3mm x 4mm, 3mm x 5 mm, 3 mm x 6 mm, 3mm x 8mm

Conținutul Pachetului:

10 * Sculptură În Lemn Instrumente

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mic sac de încălzire, mobil caz nepoata, pegueot 206 oring, rack pentru haine de cupru, philips hid 3000k, pelerina de ploaie fata de copil, costum colrovie, mobil caz de noapte, benzi led-uri flash

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea