Minion dozator de pasta de dinti, baby pasta de dinti titularul, titularul periuta de dinti, pasta de dinti dozatorul

53.97lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Viața constă din fleacuri-a susținut într-un proverb celebru.Și acest lucru este în multe feluri adevărat, pentru că de multe ori depinde de ceea ce pare să ne lucruri mici, depinde de starea de spirit.

Pentru ca ziua să fie de succes, este de dorit să se ridice, ceea ce se numește, "la picior", și apoi, în țara de săpun miracole-în baie, în cazul în care de la o zi la alta într-o stare de spirit somnoros producem simple proceduri de igienă.

Original periuta de dinti sta și dozatorul pentru pasta de dinți în formă de un joc amuzant și vesel personaj din desene animate "de urât"-un minunat găsi pentru un non-treaz corpului.

Fără îndoială, există oameni care vor dori o astfel de îngrijire aparat: și dreptul de suma de pastă se va stoarce, și perii de așteptare.

Un pahar pentru clatire este partea inferioară a distribuitorului, atașat la magnet.

Este foarte ușor pentru a elimina, se clătește gura și magnetice spate.

Un distribuitor este atașat la perete, folosind elemente de fixare incluse.

Avantaje: Portabila; Usor de instalat pe orice suprafață netedă; Plasează un tub de orice volum; Nu de energie electrică; Suport pentru periute de dinti este combinat cu un dozator; O periuță de dinți cu o pastă dozator este situat în apropiere, nu pierdeți timpul căutând; Economisi timp; Economisește costul de pasta de dinti pentru vid dispozitiv vă permite să stoarce din tub într-adevăr totul pasta.

Etichete: cârlig periuta de dinti, rack periuta de dinti, pahar periuta de dinti, titularul periuta de dinti perete, suport perie dinte, cupa periuta de dinti, depozitare periuta de dinti, cutie periuta de dinti, pentru toothpast, ceașcă titularul periuta de dinti

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea