De sex feminin de la Distanță fără Fir Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei Kegel Bile Vaginale, Bile Ben Wa Bile Kegel Simulator Vaginale, Bile Chinezești

47.32lei

63.96lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Instrucțiuni de utilizare :

1. Sex de ou poate fi folosit singur, de asemenea, pot fi folosite împreună cu operatorul;

2. Folosesc de sex ou singur: Apăsați butonul de alimentare timp de 2 secunde pentru a porni, apăsați butonul de alimentare din nou pentru a comuta frecvență, 10 frecvență.Apăsați butonul de alimentare timp de 2 secunde pentru a opri ou.

3. Folosesc de sex ou împreună cu controller: Apăsați butonul de alimentare de ou și controler pentru 2 secunde pentru a porni, apăsați + sau - pentru a crește sau descrește frecvența de vibrație, atât butoanele + și - au 10 circulară frecvență.Apăsați butonul de Alimentare timp de 2 secunde pentru a opri produse.

4. Instrucțiuni pentru încărcare: Rândul său, pe mufa de încărcare, apoi introduceți cablul USB, timpul de încărcare este de aproximativ 1 oră.La încărcare, buton, led-ul va clipi, și încetează să lumineze intermitent după încărcat complet.

Etichete: de la distanță vibrator realiste, minge de copil, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, bdsm jucărie, de testare de la distanță, erotic penis inel, sex stroker, dispozitiv de management de cab wireless, harajuku kawaii

Tip De Element Vibratoare
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Tip Bullet
Nume De Brand Vibefun
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Numărul De Model intim magazin de silicon rezistent la apa stimulator clitoris, vagin G-spot
Sugestiv Sexual No
Dimensiune 6.4"

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea