2020 DIY Scrapbooking Omoshiroi Bloc 3D Confort Autocolante Actele Card de Ambarcațiuni Japonia Creative Stereoscopic Notă de Lipicios pe Hârtie

130.07lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3D Diy Hârtie Notă de Artă Bloc Note Memo Pad Confort Autocolante Actele Card Creative de Artizanat Post Note de Hârtie de Artă Meserii

Ocazii: Mare pentru mediul de afaceri, note pentru familie și note pentru tine când viața s-au grabit!Ușor de a scrie și de a elimina: Aceste mici note lipicioase sunt ușor și convenabil de a folosi și coaja, fără a lăsa reziduuri și scoateți curat.

Perfect pentru memento: puteți le-a folosit pentru școală și de a lucra chiar mare pentru memento-uri.Timpul de lucru se poate folosi pentru a nota unele lucruri importante, timp, și numere de telefon; la domiciliu, lipi pe frigider SAU în apropierea orice mare mobilier să atragă ușor atenția.

Cel mai frumos cadou: Potrivit atât pentru copii și adulți, studenți și mediul de afaceri, prieteni sau familie.Alegere bună pentru ziua de naștere și alte festival special.Cele mai bune cadouri pentru Crăciun, ziua Recunostintei Ziua mamei.

Design creativ, La prima vedere, este un obișnuit Memo Bloc, dar există și un design uimitor ascuns în ea.În timp ce îl folosiți, lucrarea de Artă Clădire va apărea treptat din interior, Unic și frumos.

Serie: clădiri Celebre de site-uri istorice: Casa, Empire state Building, Turnul Eiffel, Turnul Tokyo, Marele Zid, Sala Armoniei Supreme, clădire de Colț de Supremă Armonie, Templu Regal, Universitatea, Palatul Potala, Universitatea, Cuib de Dragoste, Pavilion, Casa de Odihna, Port, Pod, Sydney Opera House, DRAGOSTE, Pian, Vioară, de Crăciun serie casă, Castel, Inel ect.

Nume: Artă De Hârtie Clădire

Stil: Arhitectura 3D

Pagina: Despre 65-160 foi

Face munca eficient și convenabil

Planul, prioritate și personaliza la locul de muncă cu memo pad.Aceste ochi-prinderea, steaguri colorate pot ajuta să vă păstrați organizat și rămâneți productiv.

Ocazii acolo unde este cazul

Fie la domiciliu, locul de muncă sau în sala de clasă.Memo pad face simplu pentru a marca, pavilion sau a evidenția informații importante.

Prinde cineva modelului atenție

Cel mai apreciat cadou

Puteți alege pentru copiii dvs., prieteni, colegi de birou în aniversări, zile de naștere și de Crăciun.Suntem siguri că se va bucura să aibă acest lucru.

culoare:1#,Bucurie de Crăciun Roz/2#,Crăciun Fericit Verde/3#,Crăciun Fericit Aur/4#,de Crăciun Verde

Material:hârtie

dimensiuni:8*8*3.5 cm

Conținutul Pachetului:

1*3D DIY Hârtie Notă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Caietul de sarcini:

Material: Hârtie

Stil: arhitectura 3d

Dimensiuni: 80*80*35 mm

Pagina: 133sheets

Pachetul inclus:

1x memo pad

Descriere Produs

Avantaje

Etichete: Notă, 3D memo pad, scrapbooking paști autocolant, 3d carte de ziua de naștere, notepad, actele scrapbooking 30x30 dayka, bloc notă actele, eticheta, notă lipicios, drăguț schite de desen

Dimensiune 80*80*35mm
Numărul De Model DJT
Numărul de Pc-uri 1 buc
model Arhitectura
Material Carton
Ppaer Straturi 133
Nume De Brand dulce făcut
Ocazie Birou

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea